Mooie mat, degelijk product
Leuk hebbedingetje voor een veelste dure prijs. voor 12 euro kan je een veel praktischere mat kopen. Hij is net te klein. De USB is handig voor de bekabelde muis. Al had de postie wel anders gemogen, regelmatig blijft nu je kabel erachter hangen.
Muis mat voelt goed aan. de RGB ziet er goed uit. Duur!
Leuke mat en de muis reageert zeer snel op deze soort ondergrond.
Ik roep iedereen op om niet voor deze versie, maar voor de "cloth edition" te gaan. Deze versie heeft een enorm glad, plastic oppervlakte, wat gewoon absoluut niet fijn is. Ik heb deze verkocht en daarna de cloth edition gekocht, en zal daarom deze ook beoordelen als "slecht".
Na het downloaden van de Corsair software werkte de mat binnen een paar minuten (heel simpel).
Plaatsing van de USB HUB is echt bizar slecht verzonnen, gegarandeerd dat je muiskabel ertegenaan komt.
Materiaal is glad maar hard, zorgt voor versleten muisvoetjes en het glijden van muis... zonde.
In combinatie met mijn K70 RGB is deze muismat een mooi aanzicht. Het koste mij alleen een poos om de drivers te vinden, aangezien deze nergens te Googlen zijn. Blijkbaar heb je CUE versie 2 nodig die minder fucties heeft dan de 1.0 versie en heel onhandig in elkaar zit
Ik kocht deze muismat omdat ik bezig ben om mijn game setup te veranderen. Samen met de Corsair K70 LUX RGB Cherry Brown toetsenbord is dit echt een wonderlijke aanschouwing.
De muismat reageert subliem met mijn Logitech G502 Prometheus Core. Ben er meer dan content mee. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=AqUq095PbW8