Gebruikers

Score: 4
57 reviews

Seagate Barracuda (Secure model), 3TB

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties 3TB • 3.5" HDD (SATA-600) • 7.200rpm - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
25
Score: 4
23
Score: 3
6
Score: 2
1
Score: 1
2
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
arans16 21 september 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 2TB

is cool

Pluspunten

  • Cool

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
dirkie24 6 september 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 2TB

voor de prijs een goeie hhd

Pluspunten

  • veel opslag
  • snel
  • stil

Minpunten

  • verpakking

Eindoordeel

Score: 5
GEZUS95 8 augustus 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 2TB

voor een kleine opslag is dit een geweldige aankoop, ik had er gelijk maar 2 gekocht en zit nu nog lang niet zonder ruimte.

Pluspunten

  • prijs
  • duurzaam
  • snel
  • stil

Minpunten

  • komt in een anti-statisch zakje

Eindoordeel

Score: 5
jaimeeus 21 juni 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 1TB

Goede HDD, stil en redelijk snel.

Pluspunten

  • Snel (voor een hdd)
  • Goede kwaliteit
  • Niet duur

Minpunten

  • Tot op heden geen.

Eindoordeel

Score: 5
Bitterbal_ 12 juni 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 2TB

Prima HDD als main storage of naast een SSD. Snel genoeg voor dagelijks gebruik en erg stil

Pluspunten

  • Stil
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Snel (voor een HDD)

Minpunten

  • Verpakking

Eindoordeel

Score: 5
ezrapeet 30 april 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 1TB

Doet wat ie moet doen

Pluspunten

  • Hoge RPM
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Verpakking

Eindoordeel

Score: 4
dennybop 21 april 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 1TB

Goed product voor de prijs. Voor een HDD ook snel genoeg.

Pluspunten

  • Grote opslag
  • Eenvoudig te installeren
  • Lange levensduur

Minpunten

  • Maakt veel geluid

Eindoordeel

Score: 3
Joramk 15 april 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 1TB

Wat je kunt verwachten van een Harde schijf. Heeft een prima snelheid voor een HDD van 1TB van nog geen €45,-. Wel maakt 'ie aardig wat geluid, dus koop een goed gesloten kast.

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit
  • betrouwbaar
  • Prima snelheid voor de prijs

Minpunten

  • redelijk voor geluidsproductie

Eindoordeel

Score: 4
julianvdo 27 maart 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 2TB

Aangeschaft ter geheugenvergroting computer, echter kon de verpakking en meelevering wel wat beter. Zo zaten er geen schroefjes bij en was de HDD alleen verpakt in een zakje (geen dooosje ofzo), werkt verder prima.

Pluspunten

  • Werkt naar behoren

Minpunten

  • Geen schroefjes
  • Geen normale doos

Eindoordeel

Score: 4
Beau.K 25 maart 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 1TB

Gewoon geweldige voor mijn pc build

Pluspunten

  • 1tb
  • Stil

Minpunten

  • Geen
  • geleverd in een zakje

Eindoordeel

Score: 5
SirJesse93 15 maart 2018 Product gekregen

Seagate Barracuda, 2TB

Prima HDD, maakt wel wat geluid maar trilt niet.

Pluspunten

  • Opslag
  • Snelheid
  • Toch geen SSD

Minpunten

  • Geluid

Eindoordeel

Score: 4
je_boi_69 20 februari 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 2TB

Goedkope hdd, veel sneller dan verwacht

Pluspunten

  • sneller dan verwacht
  • goedkoop

Minpunten

  • is geen ssd

Eindoordeel

Score: 5
schapi 2 februari 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 1TB

goede hd voor laptop ipv 500 gb 1 terra erin, gewoon n aanrader

Pluspunten

  • goed verpakt

Minpunten

  • geen minpunten hiervoor

Eindoordeel

Score: 5
Techtical 5 januari 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 4TB

Dit is een fijne interne HD. Ik heb er nu meerdere in m'n computer zitten. De snelheid is misschien niet de allersnelste verkrijgbaar, maar snel genoeg voor je dagelijks gebruik en voor mij ook snel genoeg voor audio bewerking en video editing. Eigenlijk geen minpunten.

Pluspunten

  • Groot geheugen
  • Redelijke snelheid
  • Goedkoop

Minpunten

  • Zit geen aansluitkabel bij

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 4
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
pd4lcj 3 januari 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 3TB

Deze schijf doet het prima, heb hem al 3 maanden in gebruik als backup. In eerste instantie gekocht voor in mijn Linux satelliet tuner, helaas ondersteund deze maar 2TB.

Pluspunten

  • Veel opslag
  • Presteert goed

Minpunten

  • Niet compatibel met ieder besturingssysteem >2TB
  • Schijf is dik en past niet in een standaard behuizing.

Eindoordeel

Score: 4
haha666413 2 januari 2018 Product gekocht

Seagate Barracuda, 4TB

Prima schijf voor prima prijs De 4tb versie draait prima met 500gb over zonder prestatie verlies (ten minste wat er te merken is) sinds 14-06-2017

Pluspunten

  • groot
  • goede snelheid
  • prijs

Minpunten

  • tot heden geen

Eindoordeel

Score: 5
JJCP Trading 30 december 2017 Product gekocht

Seagate Barracuda, 2TB

Betrouwbare consumenten 2TB harddisk met redelijke prestaties.

Pluspunten

  • werkt goed
  • redelijk snel
  • niet heel warm

Minpunten

  • geen enterprise schijf

Eindoordeel

Score: 5
Dakillerbean 10 december 2017 Product gekocht

Seagate Barracuda, 3TB

Tot dusver weinig slechts over te melden, heb ze pas 2 weken in bezit dus over de betrouwbaarheid kan ik nog weinig melden. In tegenstelling tot andere reviews valt het geluid me alleen maar mee, hoor ze bijna niet. Warmte productie ook weinig van te merken,34 graden bedrijfstemperatuur.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Niet noemenswaardig warm

Minpunten

  • Verpakt in zakje/bubbeltjesplastic. Webshop wel netjes in doos verpakt met genoeg "airbags"

Eindoordeel

Score: 4
GeekMom 6 december 2017 Product gekocht

Seagate Barracuda, 1TB

M’n eerste barracuda ging 8 jaar mee, met intensief gebruik. Deze nieuwe is zeer snel en stil. Qua snelheid merk ik eigenlijk geen verschil met evo 840 ssd. Het is een vrij dunne hdd maar past wel in de standaard slots.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil

Minpunten

  • Onderkant oogt wat kwetsbaar

Eindoordeel

Score: 5
e.r.i.k 2 december 2017 Product gekocht

Seagate Barracuda, 3TB

Betreft 3TB versie, gebruikt in QNAP TS212. Minimale score omdat het produkt niet aan eis nr 1 voldoet - dat het een betrouwbare opslag biedt. Gebaseerd op een beperkt-representatieve steekproefgrootte van 4, waarvan 2 stuks binnen 3 maanden zijn overleden.

Pluspunten

  • Prijs
  • Veel opslagruimte

Minpunten

  • Onbetrouwbaar

Eindoordeel

Score: 1
gamerboy 11 november 2017 Product gekocht

Seagate Barracuda, 2TB

prima schijf. maakt wel wat herrie in een goeie gesloten case ga je dit niet merken. snelheiden zijn voor een HDD prima, maar gezien de prijs is er veel beter te krijgen ook kwa betrouwbaarheid.

Pluspunten

  • performance
  • GB/€

Minpunten

  • herrie
  • prijs/kwaliteit verhouding

Eindoordeel

Score: 3
HackingDutchman 22 oktober 2017 Product gekocht

Seagate Barracuda, 4TB

Goede drive voor opslag. Gebruik deze drive voor opslag, nu ongeveer 1 jaar, en afspelen van films/video's/muziek en nog geen problemen mee ondervonden. Aanrader! *vergeet echter nooit je data te back-uppen

Pluspunten

  • Prijs per gigabyte
  • Betrouwbaarheid

Minpunten

  • nog niet gevonden

Eindoordeel

Score: 5
barry bloempot 12 oktober 2017 Product gekocht

Seagate Barracuda, 3TB

lekker veel voor vrij weinig

Pluspunten

  • goede prijs
  • snelheden kloppen met wat ze adverteren

Minpunten

  • aan de luide kant

Eindoordeel

Score: 5
Barathon 6 oktober 2017 Product gekocht

Seagate Barracuda, 2TB

Prima harde schijf. Goede prijs/prestatie verhouding.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Prijs
  • 7200 RPM
  • 64 MB cache

Minpunten

  • Formatteren voor gebruik

Eindoordeel

Score: 4
MedionAkoya 22 juli 2017 Product gekocht

Seagate Barracuda, 1TB

Dit is een harde schijf, er valt nu nog niets over te zeggen na een dag gebruik. Harde schijf die ik binnen heb gekregen komt uit Thailand. 5 jaar geleden waren deze exemplaren erg goed en exemplaren uit China juist bagger. Maar dat is 5 jaar geleden

Pluspunten

  • Temperatuur rond 35 graden Celsius bij gebruik
  • max 191,7 MB/s read bij Sata II

Minpunten

  • Slomer dan een SSD
  • Geen doos (slechts een zakje) (De webshop heeft het gelukkig in een doos met vulling verzonden)
  • Eerst formatteren voor gebruik

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Seagate Barracuda (Secure model), 3TB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee