Reviews door gebruikers
Gemiddelde gebruikersscore
4,8
5 van 5 sterren
4 reviews - Pagina 1 van 1
De M-variant binnen de Masterkeys Pro-serie slaat een middenweg tussen de eerder verschenen S en L-toetsenborden wat betreft functionaliteit en compactheid. Het gebruik van witte LEDs en gebrek aan software is het toetsenbord te vergeven, want het prijspunt ligt hierdoor zeer sterk ten opzichte van de concurrentie.
Pluspunten
- Scherp geprijsd door het gebruik van witte LEDs die gewoon voldoen
- Biedt vergelijkbare functionaliteit met duurdere modellen
- Uitstekende bouwkwaliteit; voldoet waarschijnlijk als honkbalknuppel
- Geschikt voor langduring gamen én schrijven
- Kabelmanagement en onderhoud is eenvoudig
Minpunten
- Een versie zonder numeriek toetsenbord is welkom
- Gebruikersgemak wordt in het begin gehinderd door gebrek aan software
- Symbolen aan de onder- of voorzijde van toetsen zijn dimmer
- Meegeleverde kabel van 1.5 meter was voor mijn doen te kort
Product gekocht
Cooler Master Masterkeys Pro M White (Cherry Brown) Qwerty US
Degelijk keyboard alleen de numlock oplossing i.c.m. navigation buttons slaat de plank net mis in mijn optiek. Voor diegenen die hier niet vaak van home, end etc. gebruik maakt zal dit echter geen probleem vormen.
Pluspunten
- Bouwkwaliteit
- Lichtopties
Minpunten
- Numlock oplossing i.c.m. navigation buttons slaat de plank net mis
- Voor Cherry Brown's behoudt deze zelfs na langer gebruik een behoorlijk luidruchtige aanslag
Cooler Master Masterkeys Pro M White (Cherry Brown) Qwerty US
Beste smalle toetsenbord in mijn optiek. Net zo smal als de S variant, maar dan met een numeriek gedeelte. Daarnaast zeer degelijk en spreekt niet alleen gamers aan, door het simpele uiterlijk.
Pluspunten
- Small (ergonimischer)
- Veel verlichting opties
- Voelt degelijk aan
- Zakelijk uiterlijk
Minpunten
- Geluid (zonder o-rings atm)
- Mediaknoppen zijn even wennen
- de letter "B" heeft geen LED (productiefout)
Cooler Master Masterkeys Pro M White (Cherry Brown) Qwerty US
Strak en ouderwets degelijk mechanisch (MX Brown) toetsenbord. Ik vind dit het perfecte formaat: compact, maar wel met numpad functionaliteit. Geen RGB verlichting, maar in plaats daarvan bijna perfect uitgevoerde witte LEDs voor een meer professionele look. Geen software nodig, wat ik zelf een groot voordeel vind.
Pluspunten
- Heel erg degelijk
- Schuift niet, goede rubber voetjes
- Mooie witte LED verlichting
- Geen software nodig, instelbaar via toetscombinaties en dat werkt goed.
Minpunten
- LED's verlichten alleen de bovenste rij tekens per toets (Geldt voor veel verlichte mechanische toetsenborden).
- Op het numpad gedeelte vrij veel functies per toets, wat even wennen is