Zeer goede performance! Battlefield 1 en GTA V op Full HD, maximale settings, maakt weinig geluid
Slank: paste precies in mijn Shuttle SZ77R5 Barbone,de meeste GTX1070's zijn een paar maatjes groter.
Kies in een kleine kast met weinig fan's altijd een videokaart die de warme lucht naar buiten verplaatst
Matig product en achterloper van de Pascal generatie.
Kwa prestaties en betrouwbaarheid gelijk met de rest van de pascal generatie, maar de koeler is ondermaats, en gaat niet uit bij idle load. Dus altijd lawaai.
Ik kan me geen pluspunten bedenken voor deze kaart boven andere pascal kaarten,
Doet alles wat je verwacht van een GTX 1070. De kaart is degelijk gebouwd, de koelbehuizing is van plastic.
Minpuntje is dat de koeler luider is dan bij een meer traditionele 2 of 3 fan opstelling. De koeler is ideaal voor kleinere behuizingen of systemen.
Speelt de nieuwste spellen nog steeds heel goed. Helaas alleen geen backplate en niet het beste design omdat de kaart soms nog aardig warm kan worden
Het is niet de meest stille videokaart, je hoort namelijk de luchtverplaatsing als een soort "suis". Daarnaast wordt het rooster aan de achterkant deels geblokkeerd door de kast, dat de air flow blokkeert. Qua kracht kom je niets tekort als je op 1920x1080 resolutie speelt, met alles op maximum!
Goede kaart met erg goede performance. Ik zocht een kaart met een blower fan (die de warme lucht uit de achterkant van je PC blaast) en dit is een goed alternatief voor de founders editions.