Gigabyte laat met de G1 Gaming uitvoering zien dat een goede GTX 1070 niet duur hoeft te zijn. Wat prestaties ontloopt hij de eerder geteste duurdere modellen niet, en hij ziet er nog goed uit ook. Enkel de iets hoorbare geluidsproductie bij load kan gezien de koelprestaties ietsjes lager.
De kaart zet prima prestaties neer voor het geld wat je ervoor betaald. Koelt goed, een simpele overclock is geen probleem en de RGB zorgt ervoor dat hij match met de rest van je computer.
Helaas zijn de fans niet de stilste en oogt de software wat verouderd.
prima kaart, geen last van coil whine.
Degelijke kaart met backplane die je stil kunt krijgen door het fanprofiel aan te passen. Helaas produceert deze kaart coilwhine. Misschien ligt het aan mijn voeding combinatie. Ik heb het ook bij de MSI GTX 1070 gaming.
Ik heb de kaart nu sinds 5 dagen. En ik kan niet anders zeggen dat het een beest van een kaart is. Alle games die ik speel zijn op ultra te spelen en behalen dan alsnog hoge fps.
Enige tijd gebruikt als upgrade van destijds mijn 1060. Werkt perfect, stil en vrij koel. De bouwkwaliteit van deze series was ruim voldoende.
Overgenomen tegelijk met een 5600X van dezelfde eigenaar.
Oude eigenaar was er zeer netjes mee om gegaan, hij was werkelijk nog als nieuw.
Draait ontzettend goed (2000Mhz stabiel) tijdens gamen.
Icm Ryzen 5 5600X en 32gb 3200mhz ram een Time Spy score van 6593 eruit weten te persen met deze kaart.
Hogwarts Legacy 1080 High settings 60-70 FPS stabiel. (positief verrast)
Fans luid boven de 40% speed maar gecapped op 35% met Fan Control komt de temp. onder load niet boven de 73 graden uit dus dat is top.
Overgenomen bij aankoop 2e hands gaming-pc. Kaart is al wat jaartjes oud verwacht ik maar doet nog wat hij moet doen. Wordt niet té warm en loopt nog lekker mee bij de games van tegenwoordig. Wel iets te lomp qua grootte.
Het is een zeer sterke GPU die vrijwel alles aankan, behalve 4K en VR (geen persoonlijke ervaring met 4K of VR). Helaas kan die erg luid worden maar met de juiste fan curve kan je het balanceren, hij blijft koel
heb hem nu al anderhalf jaar en nooit problemen mee gehad. Goede kaart voor 1080p en kan makkelijk 1440p 60+ fps aan. Maar ik zou sneller voor een 2070 of 1070ti gaan
Goede kaart voor de prijs, speelt prima games op zowel 1080p als 1440p naar mijn mening.
Van een medetweaker overgenomen voor €400 toen de 1070 net uit was. RGB is gelukkig uit te zetten want ik gebruik dat nooit.
Software is op een 1080 monitor gemaakt, dus bij mij is alles super klein op mijn 4k scherm. Maar ik gebruik de software ook niet.
Dit is een erg goed product voor de prijs. De kwaliteit is naar mijn idee ook strak en voelt niet zo heel goedkoop aan zoals veel reviews dat zeggen.
Deze gaming versie van de Gigabyte GTX 1070 is 100x beter dan de reguliere versie. In welke zin? Bouwkwaliteit. De regulier Gigabyte 1070 heb ik ook gehad en ging zeer snel stuk (lagers van de fans). Deze kaart heeft daar geen last van en doet zijn ding er goed!
Goede grafische prestaties voor 1440p60 en 1080p144.
Tweedehands gekocht op tweakers voor een goed prijs. Kwaliteit tot nu geweldig.
Fan speed op 100% is het zeker niet te luid en blijft heerlijk koel. Ook bij high-end games heb ik het nog niet boven 62 graden gezien. Drivers en software installeren is enorm simpel
mooie kaart, en goed geprijst. kan alleen wel flink wat kabaal produceren onder volledige belasting!
Goede videokaart voor games met een (redelijk) budget. Als je een goede case hebt, is van het geluid weinig te merken (niet het geval met de s340).
Zeer Goed snel en goede koeling ook desgein wat goedkoop
Gigabyte laat zien dat een 1070 niet duur hoeft te zijn.
Mooi exemplaar, met eenvoudige software.
Doos voelt wat goedkoop aan, maar daar gaat het niet om
Deze kaart heeft een betere value for money dan zijn broer: De 1080
En maakt de kaart dan ook veel leuker !
Kaart is mooi met een minimalistische design qua backplating (smaak). Geluidproductie is er niet tot nauwelijks in mijn Define-C behuizing. Mijn voeding van 450W trekt het makkelijk.
Echt een aanrader - wellicht beetje overkill wanneer je zoals ik alleen op 1080p gamed - maar ik ben voorzien voor de toekomst.
Het is een geweldige videokaart! Echt een aanrader.
Prima value voor prijs en laat zich zeer makkelijk nog verder overclocken (draai nu op 2100MHz baseclock en memory 4750Mhz!!!! . Coil whine aanwezig maar niet echt storend als men een headset opzet of speakers aan heeft staan.
het is goede videokaart voor de prijs. Het is wel een grote en zware kaart maar dat is te verwachten met een triplefan kaart maar daar door blijft de kaart wel koel meestal rond de 50graden,
De enigè echte GTX 1070 van Gigabyte, wat een geweldige videokaart draait alles op ultra 1080p. Een waardige vervanger voor mijn R9 380 props to gigabyte!
Aangeschaft als upgrade voor mijn Gigabyte GTX970 G1 Gaming. Erg blij mee ondanks de hoge prijs. Razendsnelle kaart met mijn huidige 1080p monitoren. Hoe hij zich gaat houden met een monitor-upgrade naar hogere resolutie moet nog blijken.
Erg snelle kaart met hoge clock speeds. Kan veel games op ultra in 1440p. Lichte coil whine als je de kaart tot z'n uiterste laat gaan maar, daar hoor je bijna niks van vooral niet met een koptelefoon.
Na slechte ervaring (Coil whine) met de Asus Strix O8G 1070 ben ik voor deze gegaan. Helaas is de coil whine bij deze nog erger. Geluidsdichte stille kast en nog hoor ik dat gewhine. Koop al jaren Nvidia kaarten in dit segment en nog nooit zo veel coil whine meegemaakt!
Een van de goedkopere 1070 kaarten, ik nam de gok ook al wist ik dat bij sommige kaarten wel coil whine zat. Gelukkig heb ik er nog geen last van, hoe dan ook ben ik zeer tevreden met deze kaart :)
Eerste kaart was defect en maakte veel geluid. Na RMA nieuwe kaart die mooi stil is (zelfs als fans draaien) en presteert zoals je verwacht van een 1070 GTX. Heb hem niet blootgesteld aan OC.
Perfecte grafische kaart voor 1440p gaming. Als een zonnetje, erg stil en blijft koel.
Hele verbetering over mn oude kaart, de koeler van vorige generaties waren wel mooier.
Hij is wel luider dan de r9 380 die ik eerst had terwijl hij wel minder verbruikt
Matige overclocker, en helaas last van coil whine bij zware belasting. De drie kleinere fans zorgen ook voor behoorlijk wat herrie bij hogere temperaturen. Voor de rest prima kaartje.
Geweldige performance, maar een beetje duur.
Wel last van wat coil whine onder load, iets opgelost met een goeie dempende kast. (FD R6)
Grafisch zeeer goed, alles speelt lekker weg. Zeker een aanrader onder de GTX1070 serie
Dit is de kaart waar ik mijn gtx 660 die een maand geleden is overleden mee heb vervangen. Dus het performance verschil is voor mij enorm. De kaart is wel hoger geclokt dan op de doos staat. In OC mode zonder zelf iets aangepast te hebben wel 2020 mhz!