Net 2e hands gekocht (560 euro) en heel tevreden. Coil wine heb ik nog niet gehoord.
Het is een mooie kaart voor je prijs, stevig gebouwd en erg snel.
helaas wel wat coil whine, Maar je kan V-sync aanzetten.
(dus dan heb je geen coil whine)
Alsnog aanbevolen.
Prima kaart!
Verpakking is zoals altijd (EVGA) een beetje matig. Alles verpakt in een plastic doosje zonder poespas.
Verder ben ik geupgraded van mijn EVGA GTX 670 FTW naar deze kaart. En zoals verwacht. Wat een verschil en wat een beest!
Prima kaartje! De doos had iets beter gemogen maar het gaat om de inhoud. Mijn versie heeft last van coilwhine boven de 300fps wat je eigenlijk niet mag verwachten zo'n dure kaart. Ik kan hier echter wel mee leven want ik game met een koptelefoon. Wel een puntje minder hiervoor.
Ik kon het niet laten, ik moest toch de nieuwste generatie kopen!
En wat een verschil met mijn "oude" 980TI SLI set!
Geen microstuttering meer in games, en net die +/- 20% extra performance maakt elke game voor mij weer direct speelbaar :)
Wel jammer van de lage overclockbaarheid..
Zeer goede kaart. Price/preformance is top! Hij blijft stil, fans komen niet boven de40% en de temperatuur is op100% load niet hoger als 81C. Daarbij vind ik hem er persoonlijk goed uitzien met de 3.0cooler. Verlichting is zichtbaar maar schijnt niet door je hele kast. Verpakking had meer "premium" gemogen.