Gemiddelde gebruikersscore
Verschrikkelijk als je meer dan alleen netflix wilt, langzaam, apps lopen vaak vast, geen volledige playstore, plig ins werken niet of niet goed en traag als dikke klei door een trechter.
Maar het kastje ziet er wel mooi uit...
Kodi, youtube en netflix werken goed, echter 1 grote blunder, en de rede waarom ik mijn oude mede8er 600x3d weer aangesloten heb.. geen DTSHD-MA en DD TRUEHD passtrough!!
Ook liep tijdens het instellen regelmatig apps vast (stopped working) dit vind ik echt onacceptabel., jammer maarja hij is goedkoop...
Twee defecte units gehad. De software bleef hangen of ging niet meer aan, update veroorzaakte problemen met de resolutie.
Weergave 3d films kan verspringen naar half beeld ondertiteling wel ok. Alleen resetten naar fabrieksinstellingen lost dit op. 3d signaal valt na 30-45 min weg moet dan opnieuw op de tv aangeven in 3d af te spelen. Op andere streamer alles ok
Vooralsnog voor 3D content weggegooid geld.
Na een snelle interventie van de backoffice loopt de V10 als een zonnetje. De aanvankelijk scepsis die ik had is omgeslagen in enthousiasme. Allerlei problemen met de Philips smart (?) tv met Netflix zijn nu dankzij de V10 opgelost. Prima after-sales!
handig met de lan kabel het is snel. het is ff wennen met de afstandsbediening maar het werkt vlotjes. klein en discreet om het bij de rest te zetten die onder of bij je tv staan. na een paar weken een draadloos toetsenbord gekocht, iets handiger met de leesbril
Leuk om je oude tv smart te maken, zoals afspelen van YouTube filmpjes.
democratische prijs
Fijne mediaspeler/streamer met vele mogelijkheden en alles wijst zichzelf uit. Extern toetsenbord is wel onmisbaark. Minpuntje: via NAS krijg ik geen subs bij een MKV bestand, daarvoor dien ik dus Kodi te gebruiken.
Support is zeer goed, zeer snel antwoord en hulp, er wordt rekening gehouden met je opmerkingen. TOP!
Product doet wat het moet doen. De V10 start snel op, heeft duidelijke menu's. Groot minpunt is de support. Nu 2x een mail gestuurd, na 2 weken nog geen enkele reactie. Dit kan/moet beter!
Update: na plaatsing van deze review bleek dat mijn mails in de spambox waren terechtgekomen.
Goed product. Alles wordt goed afgespeeld en de interface werkt heel soepel. Er is een minpunt dat helaas voor mij onoverkomelijk is: films met DTS worden (in tegenstelling tot bijvoorbeeld DD5.1) niet goed weergegeven. Om de zoveel seconden valt het geluid hierbij even weg.
Gebruik: vooral lokale films via NAS
mooi voor de prijs
Een aantal toetsen vd afstandsbediening werkt niet in bepaalde apps. Verder heeft de speler moeite met het afspelen van DVD5 formaat bestanden en DVD menu's. Gelukkig goede support van Venz. Wil nog wel bovenstaande uitproberen met de VLC app, kijken of dat al scheelt (werk vooral met de KODI app).