Gemiddelde gebruikersscore
De Mi Box is een interessante mediaspeler met potentie, die helaas geplaagd wordt door wat bugs. Gezien het uitblijven van een reactie van Xiaomi is het maar de vraag of deze worden opgelost.
De Xiaomi Mi TV Box is een Android TV welke door Google officieel gelicenseerd is. Daarmee krijg je vanuit Google de cast functionaliteit zoals een Google Chromecast. De mediaspeler wordt geleverd met een afstandbediening waar je mee kan kletsen.
Uit de verpakking werkt hij helaas niet, je zal eerst alles moeten updaten.
Daarna doet hij wat hij doen moet.
Helaas heb ik hem weg moeten doen, conflict tussen de Sonos en TV. Komt niet goed uit de slaap stand.
Hierdoor werkte het TV geluid niet over de Sonos speakers.
Xiaomi Mi TV Box S is geweldig! Het is plug&play. HDMI kabel en een afstandsbediening zaten erbij. Apps downloaden kan gewoon via spraak en razendsnel. Het kastje is veel kleiner dan de standaard mediaboxen en plaats het kastje zo uit het zicht. Prachtig product!
Minder tevreden over de ”ingebouwde Chromecast”. Deze is prima te gebruiken voor bv 4K YouTube streaming maar zeerzeker niet voor Ziggo, KPN of Netflix streaming. Voor liefhebber Kodi een uitkomst.
het perfecte alternative op een "smart tv".
de xiaomi mi box gebruikt de echte versie van android tv.
dit beteken rechtstekse updates van google en werkende software.
Ik heb de Xiaomi Mi Box twee weken geprobeerd en terug gestuurd. Op zich een prachtig apparaat dat veel beloofd voor een betaalbare prijs. Hardware is snel genoeg. Jammer dat de software erg slecht is: YouTube werkt maar soms en chromecast functionaliteit werkt ook niet altijd.
Na een lange tijd twijfelen, heb ik toch de xiaomi mi box 4k gekocht.
Bevalt mij prima, speelt kodi ( met add ons ) snel af, draait netflix en youtube op 4k.
Gemakkelijk aan te koppelen op een display.
Dit kleine mediaboxje aangeschaaft meteen op de release. En ben erg verbaasd hoe goed het boxje out-of-the-box werkt. Na het aansluiten kan je meteen aan de slag. Het voelt echt snel aan en de interface gaat echt soepel.
Heb er drie werkend in mijn huis, werken naar behoren kabels die meegeleverd zijn zijn wel ietwat kort.