Vandaag heb ik eens alle toetsen verwijderd, want het werd er wel erg viezig onder. Dit was voor mij een reden om te kijken hoe lang ik dit toetsenbord nu al gebruik. 7,5 jaar, oktober 2017 aangeschaft. Alle toetsten doen het nog gewoon, geen missende of dubbele aanslagen, en ook alle LED's werken zoals het hoort.
Ook de kwaliteit van de toetsen zelf is goed. Er is nauwelijks aan te zien dat ze gebruikt zijn, terwijl hij toch vrijwel elke dag gebruikt wordt.
In gebruik is het een prima toetsenbord. De software is echter nu nog steeds enorm buggy. Soms word mijn toetsenbord niet herkent. Een bekend probleem. Wisselen van usb poorten en updaten van software helpt helaas niet. Toetsenbord aan en uit zetten is dan de enige oplossing.
Zeer goed toetsenbord voor een redelijke prijs. Kwaliteit van de toetsen straalt er vanaf, heerlijk gevoel en feedback. Het is wel erg lastig geruisloos te typen. Met de bijgeleverde corsair software kun je alles naar wens instellen.
Corsair Gaming K70 LUX RGB (Azerty BE, Cherry Silent)
In USB 3.0 aansluiten, poten voor en achter uitklapen, ik heb een korte video gemaakt
https://cdn.discordapp.com/attachments/307945422138245120/428959655926956043/20180329_185114.mp4 dat is wel cool met die verlichting. of alles apart in te stellen https://cdn.discordapp.com/attachments/307945422138245120/428958579718881281/20180329_184726.jpg.
Erg fijne toetsenbord welke makkelijk schoon is te houden tussen de toetsen in. Verder een handige volume knop met overige multi media knoppen aan de rechterkant. Ik vind de software niet zo gebruikersvriendelijk.
Wat een prachtding!!! Software is subliem, even wenen maar na 10 minuten heb je de flow te pakken. Nog geen negatieve aanmerkingspunten. EDIT 22-01-18: Nog steeds niks om aan te merken :)
Mooi, high quality toetsenbord met prachtige led verlichting! Gekocht nadat ik wou upgraden vanuit een standaard medion toetsenbord, dus wel gelijk een enorme stap. Verlichting en toetsen aan te passen via de Corsair Utility Engine, dus genoeg customizing mogelijkheden!
Nu 9 maanden eigenaar van mijn 1e mechanische toetsenbord. Tot onlangs geen spijt gehad van mijn aanschaf, maar het toetsenbord begint nu toch wel echt gebreken te vertonen.Persoonlijk vind ik het de prijs niet waard voor de kwaliteit die geleverd wordt. (Toch 3 sterren, want nooit meer membraantoetsenborden.)
Solide aanvoelend toetsenbord met genoeg aanpasmogelijkheden. Corsair software is wat complex maar wel uitgebreid. Ideaal in combinatie met corsair muis (zelfde software). Toetsenbord gister ontvangen dus nog geen langdurige ervaring mee.
Beste bouwkwaliteit die ik heb gezien in lange tijd. De toetsen zijn heel erg fijn en de RGB-verlichting is zeker wel een vette feature. Wel had ik gewild dat de polssteun wat groter was want ik raak hem nauwelijks aan. Typen voelt erg voldoenend.
Pluspunten
Bouwkwaliteit
RGB-verlichting
Lichtpresets (wel ingewikkeld om te customizen maar dat vind ik onnodig)
Cherry MX Brown
Look
Antislip-switches die je erop kunt zetten
Voldoening tijdens typen (door mechanische toetsen)
Geluid is mooi maar beetje aan de harde kant (maar dat zijn mechanische toetsenborden nou eenmaal)
Minpunten
Polssteun had wat groter gemogen.
2 USB-poorten nodig voor typen en licht
Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding wel oke maar het is nog steeds erg duur
Ik kocht dit toetsenbord vanwege de goede reviews en daarbij ik ook bezig ben mijn game setup te vernieuwen. Dit toetsenbord combineer ik met de Corsair MM800 Polaris muismat. Ben er zeer content mee, vooral op mijn Glossy witte DIY Game Desk.
Pluspunten
Heerlijke toetsen (MX Cherry Brown)
Geniale RGB incombinatie met Corsair MM800 Polaris
Een toetsenbord van hoge kwaliteit, de software is uitgebreid en de led's zijn een leuke toevoeging. De prijs 169 vindt ik het waard. Bij aanschaf krijg je ook extra toetsen WSAD
Pluspunten
Stevig solide toetsenbord
Software heeft veel opties (zie min punt)
De prijs (169 euro) ik vindt het zeker waard.
Ideaal voor gamen, ook voor alledaags gebruik
Gemakkelijk schoon te maken.
Minpunten
Maakt veel geluid met het typen ( maar dat zijn mechanische toetsenborden)
Software kan in het begin erg ingewikkeld over komen