Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
23 reviews

JBL Charge 3 Groen - Reviews

Prijs
Specificaties Stereo-speaker met Bluetooth (oplaadbare accu) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
8
Score: 4
12
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
unimatrix zero 25 september 2016

JBL Charge 3 Zwart

Mooie bluetooth speaker met handige functies, en erg mooi geluid. -Speaker is ook powerbank. -Handige play/pauze knop. -Speaker kan met 3 bluetooth apparaten tegelijk pairen. -waterdicht.

Pluspunten

  • Hemels geluid.
  • Stevig en duurzaam gebouwd.
  • Eenvoudige bediening.
  • Lange accuduur.
  • Te gebruiken als laadpunt mobiele tel.

Minpunten

  • Passieve radiatoren kwetsbaar.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Muziekweergave Score: 5
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 4

+2
BassN 12 januari 2017

JBL Charge 3 Zwart

Elke keer als ik mijn JBL Charge 3 aanzet sta ik versteld van de kwaliteit en het volume dat deze relatief kleine speaker kan produceren.

Pluspunten

  • Zeer hoog volume haalbaar en zeer goed geluid tot 65%
  • Batterij is bijna niet leeg te krijgen binnen 24 uur
  • Gemakkelijke bediening
  • Voelt robuust aan
  • Werkt goed als powerbank
  • Koppelen en updaten gaat vlekkeloos met iOS app
  • Geweldige prijs kwaliteitsverhouding
  • Koppelen van meerdere speakers werkt goed

Minpunten

  • Zwarte plastic aan de zijkant is donker blauw ipv zwart
  • Het geluid vervormt bij vol volume
  • Behuizing wordt snel vies/stoffig
  • Afwerking had beter gekund

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 5
Basweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 4
Muziekweergave Score: 5
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5

+1
TwoMinuteGenius 27 november 2017 Product gekocht

JBL Charge 3 Zwart

Alleenstaand is deze speaker uitstekend en het geld waard. Ik ben enkel sceptisch over de Connect en pas uitgerolde firmware update van Connect+ functie.

Pluspunten

  • Na de firmware-update via de JBL-app naar Connect+ op je telefoon, met veel meer speakers te pairen.
  • Accuduur is insane lang, plus USB-aansluiting op de speaker om een device op te laden!
  • Enorm robuuste speaker
  • Prima mid- en hoge tonen. Lage tonen prima in een woonkameromgeving.
  • Lekker volume
  • Het geluid is niet snel overbelast.
  • Bereik van de verbinding via bluetooth met je device is prima

Minpunten

  • Bij het pairen met andere JBL-speakers met JBL Connect (dus niet Connect+), valt de verbinding regelmatig op willekeurige momenten weg.
  • Lage tonen zijn de grote afwezige in middelgrote ruimtes (horeca-gelegenheid)
  • Bluetooth en Apple devices gaan *vaak* niet samen. Zie onderaan review.
  • Niet backwards compatible met oudere speakers na de in november uitgerolde firmware update naar Connect+! (Connect en Connect+)
  • Als je op een gekoppelde speaker het volume aanpast en je start op je device een nieuwe track, past de speaker het volume automatisch terug aan.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 4
Basweergave Score: 3
Muziekweergave Score: 3
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 3

+1
patrickrwd 11 oktober 2016

JBL Charge 3 Zwart

Gisteren mijn Charge 3 binnen gekregen en meteen even goed aan de tand gevoeld. Inderdaad zoals velen zeggen is de geluidskwaliteit goed voor een speaker in deze prijsklasse en van dit formaat. Wel ervaar ik ook dat je bij 80% volume gekraak kunt krijgen (voornamelijk bij afspelen van EDM.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • solide afwerking
  • mooi formaat
  • opladen werkt goed
  • je kunt meerdere JBL's aan elkaar linken

Minpunten

  • JBL app maakt geen contact. waardeloos. (lees hier veel klachten over)
  • bij vol volume vervormd geluid

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 4
Basweergave Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 4

0
GiLuX 25 april 2018 Product gekocht

JBL Charge 3 Zwart

Als privacy belangrijk voor je is zou ik even verder kijken want de app werkt niet als je je locatie niet wil doorgeven steeds. met jazz klinkt de speaker wel aardig maar met bv metal lijkt de bass het niet aan te kunnen... te traag lijkt wel.

Pluspunten

  • stevig
  • mooi design
  • klinkt aardig met bv jazz

Minpunten

  • je moet je privacy opgegeven voor gebruik van app
  • de bass kan geen metal aan

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 3
Basweergave Score: 2
Muziekweergave Score: 2
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 3
Prijs Score: 4

0
goldeng8 17 maart 2018 Product gekocht

JBL Charge 3 Blauw

Na 1 dag: goede geluid; handig aansluiten; en lekker draagbaar, ook in je koffer voor vliegreizen. Na een paar weken in gebruik, de accuduur toegevoegd.

Pluspunten

  • Vol geluid
  • Redelijk compact en licht
  • Handig aansluiten
  • Accuduur

Minpunten

  • stereobeeld

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 3
Basweergave Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 4

0
Zmgelukkig 22 oktober 2017 Product gekocht

JBL Charge 3 Grijs

Prachtig geluid voor 140¤ (Contact, D). Kan behoorlijk luid. Robuust gebouwd, waterdicht, makkelijk meenemen. Klinkt minder vermoeiend dan Flip 4 (die zeer gedettailleerd is met minder bas), bassen dieper dan Marshall Kilburn (grote zware speaker) en breder geluid dan Bose Mini II (zeker indien niet op oorhoogte).

Pluspunten

  • Waterdicht, robuust
  • Lange accuduur (bij mij 19 uur)
  • Klinkt langdurig fijn op hoog én laag volume
  • Goede bassen (popmuziek)
  • kan pairen met 2e exemplaar
  • Kan m'n tablet en iPhone opladen
  • 3.5mm Jack plug aansluiting
  • Handzaam formaat (1L pak melk, 0.8kg)

Minpunten

  • Bassen soms te aanwezig (lounge)
  • irritante luide bedieningsgeluiden
  • Geen equalizer / bass / treble knoppen
  • Geen NFC
  • App kan niets anders dan 2 exemplaren pairen
  • Geen 360• geluid (JBL logo naar je toe!)
  • Bas radiatoren zijkant lijken kwetsbaar
  • Geen case meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 3
Basweergave Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Featureset Score: 4
Prijs Score: 4

0
san1999der 12 augustus 2016

JBL Charge 3 Groen

Nu de speaker bijna 2 maanden in gebruik en kan het kort houden alles is goed geluid mist heel klein beetje treble ook de accu is goed al had die iets groter gekund materiaal is ook oké te noemen voor onder 180 prima speaker die ook compact is

Pluspunten

  • Jbl en geen bose of beats
  • Goed geluid tot 75-80% volume
  • Bass is goed door de lage 60 hertz waarde al is het bij hardcore echt goed bij pop en rock wat minder
  • Accu gaat lekker lang mee ook op hoog volume
  • Lekker luid en stevig gemaakt
  • Waterdichte behuizing vanbinnen dicht
  • Passieve bass radiatoren zorgen voor heerlijke dreun
  • Andere apparaten opladen mogelijk en analoge 3,5 mm jack

Minpunten

  • Plastic behuizing die in het begin vreemd ruikte naar chemische materiaal
  • Speaker stof niet waterbestendig (blijft lang nat en schroeven roesten video's links onder)
  • Mist bij sommige nummers net beetje de treble
  • Boven 80% word bass niet verhoogd en op 100% volume vervormd het heel klein beetje
  • Had grotere accu ingekund voor de prijs
  • Knoppen verkleuren op de groene variant
  • Opladen duurt lang en adapter word goed warm
  • Kabel niet stevig nu al verbogen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Muziekweergave Score: 4
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Featureset Score: 3

Balance 28 mei 2018 Product gekocht

JBL Charge 3 Blauw

Gekocht in mei 2016, een van m'n beste aankopen ooit, uitstekende speaker. Compact, makkelijk mee te nemen, handige vorm, uitstekend geluid, flink volume, accu die met gemak een weekend mee gaat. Via Connect+ met eindeloos veel JBL-speakers samenspelen. Al met al echt een topproduct!

Pluspunten

  • ¤99 driedubbel en dwars waard
  • Gebruik hem dagelijks met plezier
  • Makkelijk mee te nemen, gaat zo in rugzak, bidonhouder, etc.
  • Kan via Connect+ met andere JBL-speakers verbinden
  • Waterdicht en stevig
  • Uitstekende accuduur, goede 2,4A lader meegeleverd
  • Gewoon zeer goed geluid voor een speaker van dit formaat

Minpunten

  • Geen idee?
  • Na update niet compatibel met oudere JBL speakers

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 5
Basweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 4
kevinvandepas 27 februari 2018 Product gekocht

JBL Charge 3 Zwart

Geweldig geluid voor het formaat. Niet alleen hard maar ook vol. Prijs kwaliteit een goede speaker. (vorig jaar aangeschaft voor ¤179) Sterk gebouwd, hij heeft behoorlijk wat te voorduren gehad het afgelopen jaar en werkt nog geweldig. Paar keer uit mijn handen laten vallen, niets veranderd.

Pluspunten

  • Hoge bouwkwaliteit.
  • Goed geluid, zowel hard als vol.
  • Te gebruiken als Powerbank.
  • Waterdicht.
  • Zowel bluetooth als AUX.
  • Goede accuduur, Bij gemmiddeld volume kan je er dagen mee doen.
  • Meerdere tegelijk te koppelen.

Minpunten

  • Zijkanten beschaddigen wat sneller
  • Stof en vuil blijft makkelijk hangen
  • Iets aan de grote en zware kant.

Eindoordeel

Score: 5
josjonker 10 november 2017 Product gekocht

JBL Charge 3 Blauw

Gekocht nadat ik deze als cadeau had gekocht voor me vriendin. toen zelf ook een aangeschaft. erg goed geluid en handig dat je telefoon er aan kan opladen. batterij duur is ook prima. JBL-Connect werkt niet altijd even lekker soms ook niet over korte afstand. de functie is wel leuk.

Pluspunten

  • waterdicht
  • goed geluid
  • mooi design
  • prima prijs
  • goede batterijduur
  • charge functie
  • koppen functie
  • ver bereik

Minpunten

  • jbl Connect werkt niet altijd even goed
  • kan maar 2 boxen koppelen

Eindoordeel

Score: 4
rfont 26 september 2017 Product gekocht

JBL Charge 3 Zwart

Mooi geluid uit een relatief klein speakertje. Goed volume. Heb de gevlekte (leger) variant. Zie je dus niet zo snel vuil op.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Lange accuduur
  • Pairen gaat soepel
  • Powerbank
  • Stevige behuizing

Minpunten

  • Geen volumeindicator

Eindoordeel

Score: 4
levivanduin 23 augustus 2017 Product gekocht

JBL Charge 3 Rood

Ik heb deze box al een half jaar en hij is me heel goed bevallen. De accuduur is echt een groot pluspunt, ik gebruik hem best wel vaak en heb hem maar 6 keer in het half jaar moeten opladen. misschien nog wel minder. Het geluid is ook geweldig.

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Hele lange accuduur
  • Prijs/Kwaliteit verhouding
  • Stevig
  • Waterdicht
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • niks

Eindoordeel

Score: 5
hondapower 2 augustus 2017 Product gekocht

JBL Charge 3 Zwart

Aan de dure kant voor het holle geluid wat eruit komt. Relatief veel bas maar verder niet heel fantastisch. Op hoger volume snel vervorming. Accu gaat heel lang mee. Ding is nogal gehypet qua geluidskwaliteit maar voor mij een beetje een tegenvaller. Geluid wel stuk beter als de Pulse.

Pluspunten

  • Stevige bas voor het formaat
  • Opladen telefoon via speaker
  • Analoge input
  • Handige dubbelzijdig te gebruiken USB kabel
  • 3,5A reislader meegeleverd
  • Waterdicht (indien klepje dicht)
  • Connect functie werkt eigenlijk best goed
  • Accu gaat heel lang mee

Minpunten

  • 'Kartonniger' midden en hoog
  • Net iets te groot voor mee op reis
  • Met de app kun je eigenlijk helemaal niks
  • USB aansluiting is alleen voor opladen, geen MP3 functie
  • Alleen waterdicht indien klepje is gesloten

Eindoordeel

Score: 3
Toby Dash 25 juli 2017 Product gekocht

JBL Charge 3 Grijs

De beste portable bluetooth speaker die ik gebruikt heb. Geen minpunten. Top apparaat. Handig voor op het strand.

Pluspunten

  • Geweldige bass
  • Waterdicht
  • Erg luid
  • Werkt als een powerbank
  • 10000mah batterij
  • Bluetooth, aux kabel ingang

Minpunten

  • Geen minpunten

Eindoordeel

Score: 5
Duci 26 juni 2017 Product gekocht

JBL Charge 3 Zwart

De perfecte balans tussen geluidskwaliteit en grootte. Deze speaker levert verbazend geluid, vooral voor zijn formaat. Wellicht voor de echte audiofiel niet genoeg, maar beter dan dit kun je niet verwachten van een kleine speaker. Er zit goede (maar niet overdreven) bass in, en hij is behoorlijk luid.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Volume
  • Formaat
  • Speakerphone functie werkt prachtig
  • Waterproof
  • Accuduur
  • Fijne knoppen

Minpunten

  • Carrying case niet bijgeleverd (los te koop)
  • Geen oogje voor koord
  • Gitaargeluiden bij opstarten, verbinden en uitzetten

Eindoordeel

Score: 4
johan63 5 mei 2017

JBL Charge 3 Zwart

goede bouwkwaliteit (waterdicht niet getest), goede accuduur. Geluid kan, zoals alle JBL producten, beter. Niet vervelend maar je mist soms wat in bass of treble. Mid is er voldoende..

Pluspunten

  • bouwkwaliteit
  • accuduur
  • lijkt stootvast (niet geprobeerd)
  • makkelijk pairen
  • leuk hebbedingetje voor een dagje weg, boot of camping

Minpunten

  • redelijk geluid
  • friemel usb aansluiting
  • lange oplaadtijd als de accu leeg is
  • ingebouwde microfoon. Is leuk maar ook storend bij een inkomend telefoongesprek op bv een vol strand...

Eindoordeel

Score: 4
IXam00 13 maart 2017

JBL Charge 3 Zwart

Zeer robuust afspeelapparaat, zeer handig voor op reis en in huis. Enorm goede kwaliteit audio. Dat hij waterdicht is is ook zeker een pluspunt. Functionele knoppen aan de bovenkant, alleen de play/pause knop werkt niet fantastisch met externe muziek software.

Pluspunten

  • Enorm goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Hoge kwaliteit van materialen die zijn gebruikt
  • Waterdicht
  • Niet alleen Bluetooth maar ook een analoge aansluiting (AUX)
  • Lange accuduur
  • Mooi formaat
  • Zeer mooi en vol geluid
  • Kan tegen een stootje

Minpunten

  • Het plastic aan de randen ziet er donkerblauw uit.
  • De box is niet te equalizen.
  • De behuizing, de stof rond de speaker wordt heel snel stoffig en is moeilijk schoon te maken.
  • De JBL-app is nutteloos als je niet meerdere apparaten van JBL bezit.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Mid- en hoogweergave Score: 4
Basweergave Score: 3
Film/gameweergave Score: 4
Muziekweergave Score: 5
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5
_ferry_ 16 februari 2017

JBL Charge 3 Zwart

Nog steeds erg blij met deze aankoop. Collega vond hem ook mooi, dus nu kunnen we de speakers pairen. Echter kan mijn 3e collega met zijn Flip niet meedoen. Max. 2 speakers kunnen samen. Al zou je anders verwachten na het lezen van "Connect [b]multiple[/] speakers" op de JBL website.

Pluspunten

  • powerbank functie
  • waterdicht
  • altijd goed geluid, geen vervorming.
  • tip: in de hoek zetten voro extra bass
  • erg lange accuduur op rustig volume.

Minpunten

  • max. 2 speakers pairen
  • passieve drivers zijn niet beschermd door grill

Eindoordeel

Score: 5
oscarwashere 12 augustus 2016

JBL Charge 3 Zwart

Heeft een Play/Pauze/Next/Prev-knop, dus je telefoon kan gewoon veilig weggestopt in je tas blijven. Mooie, krachtige speaker. Nog nooit tekort gehad aan de batterij. Het volume is luid genoeg om het hele voetbalveldje bij mij in de buurt te vullen. Waterdichtheid is super, vooral omdat je hem kan afspoelen/schoonmaken.

Pluspunten

  • Play/Pauze/Next/Prev-knop
  • Mooi, luid geluid
  • Waterdicht
  • In de ING Bank Rentepuntenwinkel gekocht, voor slechts 100 euro

Minpunten

  • Opdrogen duurt lang, blijft lang uitlekken
  • Geen haak/ring om ergens aan te bevestigen

Eindoordeel

Score: 4
Harmonizer 30 juli 2016

JBL Charge 3 Zwart

zeer tevreden.iphone 6 opgeladen en speelt de hele dag verder. sterk en degelijk. mooi geluid en met spotify equellizer op mijn smaak gezet. BT prima, connectie niet kwijt. tip ING rentepunten. had 179,- mogen kosten voor kwaliteit maar niet voor mij. zonder zorgen in natte ruimtes afspelen. adapter degelijk.

Pluspunten

  • indrukwekkend geluid
  • nog prima reisbaar.
  • stevige uitvoering
  • batterij gaat 20 uur mee.
  • laad telefoon snel op. (iphone 6)
  • waterdicht.

Minpunten

  • treble kan iets beter.
  • vervormd hoorbaar bij te hard.
  • prijs net aan goed.

Eindoordeel

Score: 4
Minnietje 22 juni 2016

JBL Charge 3 Zwart

Erg tevreden over de kwaliteit van de JBL Charge 3. Gezien het formaat en de prijs een goede luidspreker. De JBL Charge 3 beschikt over een lange batterijduur en je kunt eenvoudig mobiele apparaten opladen. Een minpunt is dat het geluid iets vervormd wanneer je de muziek te hard zet.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Goede bouwkwaliteit
  • Het kunnen opladen van mobiele apparaten
  • Lange batterijduur
  • Waterdicht

Minpunten

  • Geluid vervormd iets bij een hoog geluidsniveau

Eindoordeel

Score: 4
desmoduci 28 mei 2016

JBL Charge 3 Zwart

Mooie geluidskwaliteit voor dit formaat speaker. Enig minpunt is dat er vaak ruzie ontstaat wie m mag gebruiken. Na een paar uur wisselen is de oplossing, de batterij gaat lekker lang mee. Of ie waterdicht is durf ik niet te zeggen....ga het toch maar niet uitproberen.....

Pluspunten

  • Kwaliteit geluid dik in orde t.o.v formaat speaker.
  • Stevige behuizing
  • Eenvoudige bediening
  • Goede accuduur

Minpunten

  • Iedereen wil m
  • Geen Apple connector aansluiting

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een JBL Charge 3 Groen?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True