Na krap een jaar gebruik:
Voor mij eigenlijk de enige optie als je zoekt naar 1440p 144Hz IPS mét FreeSync in zinvolle range: 40-144 Hz. Online lees ik ervaringen van mensen die FS over HDMI beter ervaren dan over DP, dat moet ik nog eens testen.
Lijkt flashier qua uiterlijk dan dat deze echt is. Persoonlijk een positief punt. 27" IPS, heerlijk. Grote kijkhoeken en zelf eigenlijk geen ghosting op lag gemerkt met dit scherm. 0 dode pixels of backlight bleeding issues ervaren. Top product, ook al is het inmiddels EOL, voor een mooie prijs.
Super 1440P monitor met hoge refreshrate zonder flashy game uiterlijk.
Zeer tevreden over deze aankoop. Meegeleverde kabel wel wat kort, houd daar rekening mee als je monitor verder van je case af staat.
Uitstekende monitor. Stevig, mooi scherm, goed beeld. Wel lichte backlight bleed, maar dat zie je tijdens het gamen niet.
Prijs/kwaliteit een geweldige monitor. 1440p/144hz met ips en in hoogte verstelbaar voor €400,- is een droom voor een stevige gamecomputer.
Het menu is makkelijk instelbaar en de aansluiting is kinderspel.
Meegeleverde HDMI/DP kabels zijn een plus.
Wat uiterlijk betreft is die saai maar past goed in rood/zwart set-up.
Goede 1440p @ 144hz monitor voor een erg lage prijs in deze klasse (370eu betaald bij amazon). Installatie is eenvoudig en alle kabels zijn bijgeleverd. Kleurweergave is prima, minimale backlight bleeding/IPS glow.
kunnen kopen op amazon voor +- 430€. voor die prijs is er geen 27inch/1440/144hz te vinden, laat staan één met ips.
heb de indruk dat de ze de laatste stocks aan het verkopen zijn, dus get one while you can
Na zowel een 27"1440p 144hz TN als VA paneel gekocht, getest en retour gestuurd te hebben is deze Acer 27" 1440p 144hz IPS monitor een stap omhoog.
Helaas blijkt na enkele dagen gebruik er toch wat BLB en IPS glow aanwezig te zijn, daarom 4 ipv 5 sterren.
Een prima beeldscherm, ik ben zeer tevreden.
Enkel had ik het niet erg gevonden als het scherm wat 'feller' zou kunnen zijn.
Over het algemeen zeer tevreden van. Let wel op want hij staat standaard op warme kleuren ingesteld. Als je deze monitor bestelt zal je waarschijnlijk de XF270HUA krijgen. Dit is een nieuwere revisie met dunnere randen. In de doos zitten alle kabels die je je kunt wensen.