Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Toon reviews van:
GijsTerBeek 30 januari 2019 Product gekocht

Sony MDR-XB50AP (Zwart)

Gekocht als vervanging van mijn Panasonic RP-TCM125 (die zijn voor 10-15 Euro inmiddels moeilijk te vinden, maar minstens zo goed en half zo duur). De Sony geeft redelijk geluid. Bassen zijn een tikje meer dan natuurlijk, het hoog ook. De oortjes zijn groot en zwaar maar stevig.

Pluspunten

• Stevige bouw
  • Haakse plug
  • Redelijk geluid

Minpunten

• Kabelsplitsing zit laag
  • Enigszins onnatuurlijk
  • Zwaar in je oren

3 van 5 sterren (Voldoende)

LankHoar 6 juni 2017

Sony MDR-XB50AP (Rood, Zwart)

Deze oordopjes heb ik nu ruim een half jaar in gebruik, en ze bevallen me redelijk. De dopjes zelf zitten heerlijk. Liever zou ik 3,5 sterren geven, echter kan dat niet. Gezien de prijs laag is rond ik het daarom af naar 4 sterren.

Pluspunten

• Prijs/kwaliteit
  • Stevig
  • Niet alleen in-ear, ook getwist dus zit heerlijk
  • Microfoon van prima kwaliteit

Minpunten

• Bas had beter gemoeten, zeker omdat daarmee geadverteerd wordt
  • Erg lomp en opvallend

SirJesse93 10 juni 2020 Product gekocht

Sony MDR-XB50AP (Zwart)

Prima oortjes, raken niet snel in de knoop en geven een prima hoeveelheid geluid. Misschien kan het midden nog wat scherper, maar dat kan ook komen doordat ik geen equalizer gebruik op m'n telefoon.

Pluspunten

• Prima Kwaliteit
  • Oordopjes groottes
  • Raken niet snel in de knoop

Minpunten

• Geen geluid hoger/lager knoppen (komt met de prijs wss).

Mimidicious 29 oktober 2019 Product gekocht

Sony MDR-XB50AP (Zwart)

De beste oordopjes die ik ooit gehad heb. Heerlijk geluid en extreme diepe bass, precies wat ik wilde! Als deze ooit kapot gaan, zal ik zeker dezelfde weer opnieuw kopen! Ik heb ze nu al een jaar in dagelijks gebruik.

Pluspunten

• Goede prijs-kwaliteit
  • Fantastische bass
  • Stevig gebouwd
  • Super goede microfoon
  • Lange kabel = veel bewegingsvrijheid
  • Mooi design

Minpunten

• Kabel zit bij mij wel snel in de knoop

Telegrammer 19 juli 2019 Product gekocht

Sony MDR-XB50AP (Zwart)

Ik heb ze op dit moment al 3 maanden en het zijn geweldige oordoppen in combinatie met Viper4Android (Equalizer).

Pluspunten

• Mooie bass weergave mits goed afgesteld (Viper4Android)
  • Mooie hoge tonen
  • Dopjes zitten heerlijk
  • Voor de hiphop luisteraars!

Minpunten

• Zwaar in de oren
  • Kabel soms lomp

Kowouk 20 februari 2018 Product gekocht

Sony MDR-XB50AP (Zwart)

Er is dermate veel Bass dat deze vaak verstoord is. De hoge tonen zijn waarschijnlijk hierdoor minder hoorbaar. Deze tonen horen donkerder aan wat erg jammer is. Al met al is het geluid niet gebalanceerd. Verder zitten ze wel comfortabel en raken de snoeren niet snel in de knoop.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Comfortabel

Minpunten

• Verstoorde bass
  • Hoge tonen te zacht

2 van 5 sterren (Slecht)
Robin de Eerste 11 december 2017 Product gekocht

Sony MDR-XB50AP (Blauw, Zwart)

Prima kwaliteit/prijs verhouding! Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

• "Extra Bass" naamgeving terecht! Heerlijke lage tonen.
  • Zitten goed door de draai aan de eartips.
  • Mooi uiterlijk. Luxe uitstraling en voelt degelijk aan.
  • Goed microfoontje in de kabel.
  • Kabel raakt echt niet in de knoop!

Minpunten

• Hogere tonen hadden misschien iets meer aanwezig mogen zijn, maar zijn toch prima hoorbaar en mooi weergegeven.

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony MDR-XB50AP (Zwart)?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren