Prijs |
Specificaties | In-Ear zonder bediening - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
(Blauw, Zwart)
Gekocht als vervanging van mijn Panasonic RP-TCM125 (die zijn voor 10-15 Euro inmiddels moeilijk te vinden, maar minstens zo goed en half zo duur). De Sony geeft redelijk geluid. Bassen zijn een tikje meer dan natuurlijk, het hoog ook. De oortjes zijn groot en zwaar maar stevig.
Deze oordopjes heb ik nu ruim een half jaar in gebruik, en ze bevallen me redelijk. De dopjes zelf zitten heerlijk. Liever zou ik 3,5 sterren geven, echter kan dat niet. Gezien de prijs laag is rond ik het daarom af naar 4 sterren.
Prima oortjes, raken niet snel in de knoop en geven een prima hoeveelheid geluid. Misschien kan het midden nog wat scherper, maar dat kan ook komen doordat ik geen equalizer gebruik op m'n telefoon.
De beste oordopjes die ik ooit gehad heb. Heerlijk geluid en extreme diepe bass, precies wat ik wilde! Als deze ooit kapot gaan, zal ik zeker dezelfde weer opnieuw kopen! Ik heb ze nu al een jaar in dagelijks gebruik.
Ik heb ze op dit moment al 3 maanden en het zijn geweldige oordoppen in combinatie met Viper4Android (Equalizer).
Er is dermate veel Bass dat deze vaak verstoord is. De hoge tonen zijn waarschijnlijk hierdoor minder hoorbaar. Deze tonen horen donkerder aan wat erg jammer is. Al met al is het geluid niet gebalanceerd. Verder zitten ze wel comfortabel en raken de snoeren niet snel in de knoop.
Prima kwaliteit/prijs verhouding! Ik ben erg tevreden.