Alleen het slot is redelijk goed. Maar het totale product zou ik niet aanbevelen.
Ik heb het Entr Slot een jaar geleden gekocht, inclusief 2 afstandbedieningen.
Helaas bevalt dit slot niet zo best. Het slot is gemonteerd in een winkeldeur met een meerpuntssluiting. Na een jaar gebruik:
- slot is irritant traag
- slot sluit niet meer volledig
- helpdesk belt nooit terug
Het is een erg duur product en werkt vaak niet naar behoren. Ook de bouw van het product is slecht.
Eerste jaar prima, daarna veel ellende en is 2x ons cilinderslot een stukken gedraaid. Veel kosten moeten maken. Verbindingen niet goed, vingerafdrukscanner werkt vaak niet.
Bouwkwaliteit van de mechanica is goed. Mijn kinderen en ik kunnen er prima mee omgaan maar voor mensen zonder gevoel voor techniek is het een rotding. Prima voor tweakers maar niet voor je oma.
27-12-2019: na een jaar gebruik super-tevreden, meer dan ik bij schrijven van eerste review had verwacht.
Deze versie voor de consumentenmarkt kent de nodige tekortkomingen. Instellen is omslagtig, de app werkt beperkt. Grootste probleem is de vingerscanner. Direct zonlicht op de scanner wordt gezien als vinger. Deze vinger wordt niet herkend wat een constant gepiep geeft tot de zon weg of de batterij leeg is.
Degelijk gebouwd product, montage is eenvoudig, MAAR DAN!
Als je niet oplet heb je jezelf niet als admin geregistreerd, moet binnen 5min, staat niet in de handleiding op de juiste plaats!
- In 3 weken tijd al 2x buiten gesloten
- Slotenmakers moeten geen apps bouwen