Toen mijn Nabu gebroken was had ik 2x een poging gedaan om een nieuwe te krijgen maar de laatste 2 kwamen met een kapot scherm. Alle randen zijn veel donkerder tot uit. (Dode pixels) Als je naar prijzen kijkt van smartwachtes die stevig zijn is dit redelijk goed geprijst!
Echt een prut ding. Goedkoop, dat wel maar batterij gaat niet eens een halve dag mee. Smartphonebesturing is overigens ook waardeloos, muziek bedienen op Android werkt alleen maar met de Google Music app, met Spotify werkt hij niet. Stappenteller is ook onnauwkeurig, met stilzitten haal ik zo paar honderd stappen.
3 Razer Nabu's totaal gehad. 2 daarvan wouden niet meer opladen en bij 1 was er plastic bij oplaadpunt gebroken door slecht kwaliteit. Op de service van Razer is niks aan te merken. Dit product gaat niet lang mee en daarom het advies om dit product niet aan te schaffen.
Binnen anderhalve maand al 2 exemplaren van de smartband gehad. 1e exemplaar hield er na twee weken mee op, uitgevallen bij 30% batterij ging vervolgens niet meer aan. Na veel contact met Razer support, nieuw exemplaar gekregen. 2e exemplaar synchroniseerde niet met smartphone, na contact met Razer support terug gestuurd.