Echt een mix van goede en slechte eigenschappen en helaas wegen de negatieve eigenschappen zwaarder. Voor een allround activity tracker trackt het apparaat bar weinig activiteiten en trackt het je hartslag vaak zeer slecht.
Voor mij geen Garmin meer...
Helaas na aanschaf pas achter gekomen dat Garmin er bewust voor heeft gekozen om de verzamelde horloge sensor data niet te koppelen aan de gps data van de gepairde telefoon (wat fitbit dus wel doet). Ik ben hier zeer teleurgesteld in.
Pluspunten
Licht, klein. Niet storend tijdens slapen.
Zeer functioneel menu. Goed opgezet.
Notificaties werkt fantastisch.
Minpunten
Geen gps via phone.
Geen gps.
Resolutie van grafieken in connect app veel te laag.
Notificaties onbruikbaar als je meerdere tegelijk ontvangt.
Zeer mooie en redelijk accurate uit de kluiten gewassen stappenteller.
Voor mij persoonlijk was dit een goede stappenteller met de nodige extra opties.
Helaas kreeg ik last van huidirritatie op de plek waar de hartslagmeter zit.
Dit begon echt te branden en daarom heb ik hem teruggestuurd.
De negatieve aspecten zijn bijzaken vind ik, omdat alle belangrijke eigenschappen goed zijn. Zeer tevreden met dit product. Ik heb hem 24/7 om, met een paar uurtjes opladen ongeveer één keer in de week.
Pluspunten
Stappenteller werkt goed, ook zonder duidelijke armbewegingen
Comfortabel
Waterdicht
Batterijduur
Slaaptracking
Smart notifications
Goede app
Vaak software updates
Minpunten
Move bar vond ik zelf niet handig, daarom uitgezet
Notifications zijn onbruikbaar als er meer dan enkele binnengekomen zijn
Registratie gelopen trappen klopt niet altijd
Trillende wekker heel onhandig, in de praktijk onbruikbaar.
Goede resting heartrate, indien voldoende opgewarmd ook een goede heartrate tijdens een run, werkt niet goed tijdens fitness (de HR), goede stappenteller, app, barometer (stairs) en slaapfunctie. Gebruik de notifications niet maar werkt direct en goed, 'find my phone' is zeker handig, tevens weersvoorspelling en grafiekje hartslag op scherm.
Overgestapt van de Fitbit Charge HR. Display is veel duidelijker, functies zijn gelijkwaardig, echter valt op dat de lift als trap wordt gezien en de rusthartslag beduidend hoger is bij de fitbit dan bij de Vivosmart. Actueel hartslag wel gelijkwaardig aan HR Borstband.
Pluspunten
Duidelijk display
Veel functies
(Persoonlijk) ziet er gelikt uit
Minpunten
Lift wordt als trap gezien.
Geen hard trilsignaal
Heb jij ook een Garmin Vivosmart HR Blauw Zwart (Blauw)?