Tweakers
Tweakers
OnePlus mikt met de OnePlus X op de beste prijs-kwaliteitverhouding en doet dat met verve. Het toestel mist sommige luxueuze features van high-end toestellen, maar is voor iets minder dan driehonderd euro een erg complete en handzame smartphone met een mooi oledscherm. De camera en accuduur scoren een voldoende, maar zijn wel de twee mindere onderdelen. De processor is niet het nieuwste van het nieuwste, maar voorlopig zeker snel genoeg voor de gemiddelde gebruiker. Tel daarbij op een Android-versie zonder overbodige toeters en bellen, en de mogelijkheid voor een tweede simkaart of een micro-sd-kaart, en je hebt een smartphone die voor velen het overwegen waard is. Lees verder »
Erg blij met het toestel. Voelt erg premium aan en ligt goed in de hand. Schermgrootte van 5.0inch werkt erg fijn bij gebruik met 1 hand.
Oxygen OS werkt prima, alleen ik mis persoonlijk wel wat CM functionaliteiten. Goede performance voor een aantrekkelijke prijs. Snel zat voor dagelijks gebruik!
Zins 16 november de oneplus x in mijn bezit. , op 4 november een Invité gekregen van oneplus, en de oneplus x besteld op 6 november jl.
Tot nu toe meer dan tevreden .ben blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen door middels een Invité deze telefoon te kunnen kopen.
Fijn toestel, gekocht op dag 1, alleen werkt er bij mij geen micro sd kaartje in? blijkt een software fout te zijn die opgelost moet worden. waardoor ik dus niet echt volop gebruik kan maken van mijn nieuwe smartphone.
sd kaart probleem inmiddels opgelost
Er missen wat functies, maar je krijgt veel waar voor je geld. Snelle hardware en een hele mooie telefoon.
Mijn enige kritiek is dat de knoppen onder het scherm niet verlicht zijn. Het gebeurt nog steeds dat ik meerdere malen op de knop moet drukken voordat het goed gaat.
Na een kleine week kan ik melden dat ik heel tevreden ben over dit toestel. Wat een mooi scherm (zwart zonder bleed en helder wit) en wat een mooie bouwkwaliteit.
Snelle kale versie van android (snel v6 hoop ik) en een camera die voor een telefoon mooie plaatjes schiet.
Deze telefoon --is weer eens waar voor het geld!--
Deze telefoon val mij toch tegen, helaas...
De eerste indruk is erg goed. Het apparaat ligt lekker in de hand en heeft een luxe uitstraling. Het scherm geeft ook erg mooi beeld, mede doordat de techniek amoled is.
Enkele high end specificaties, zoals bijvoorbeeld NFC, vingerafdrukscanner en wifi AC ontbreken, echter daar is de prijs ook naar!