Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
17 reviews

Medion Erazer P6661 (30019794)

Prijs
Specificaties 15,6" • 1920x1080 • 1,128TB • Intel Core i5 - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
9
Score: 4
4
Score: 3
3
Score: 2
0
Score: 1
1
+2
JaapSNL 4 september 2016

Medion Erazer P6661 (30019794)

Goede specs, matige afwerking.

Pluspunten

  • snel
  • prijs/kwaliteit verhouding is goed

Minpunten

  • plastic afstand houders
  • Slechte software installatie
  • Losse Wi-Fi antenne

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 2

+2
doebbalapoent11 6 juni 2016

Medion Erazer P6661 (30019794)

Mooie laptop met een paar nadelen...

Pluspunten

  • prijs
  • snelheid
  • beeldkwaliteit

Minpunten

  • warmte productie
  • geen premium feel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Ergonomie Score: 3
Warmte en geluid Score: 2
Mobiliteit en accuduur Score: 3

+1
adiabat 4 augustus 2016

Medion Erazer P6661 (30019794)

Gaming laptop? Meer dan dat! Medion Erazer P6661 is een uitstekende keuze voor iemand die méér wilt doen, en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid
  • Prijs
  • DVD-rom + alle nodige poorten
  • Grafische kaart

Minpunten

  • Touchpad
  • Toetsenbord kon beter

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

0
VazzyNewbie 11 oktober 2017 Product gekocht

Medion Erazer P6661 (30019794)

Na 5 dagen is deze waardeloze troep doorgebrand

Pluspunten

  • Snel

Minpunten

  • Troep
  • Waardeloos

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 1
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 1
Ergonomie Score: 3
Warmte en geluid Score: 1
Mobiliteit en accuduur Score: 2

0
Panoleon 7 februari 2017

Medion Erazer P6661 (30019794)

Deze PC koop je voor de hardware en niet zozeer voor de bouwkwaliteit. Hoewel die niet slecht is, merk je dat het plastic goedkoper is. Maar toen ik deze PC kocht had deze mij de beste balans tussen hardware en budget.

Pluspunten

  • Prijs/ kwaliteit verhouding
  • Goede hardware voor een gemiddelde prijs

Minpunten

  • NVidia drivers hebben een bug in WOW.
  • Toetsenbord vind ik persoonlijk minder fijn

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 1
Mobiliteit en accuduur Score: 3

0
pietdevries 25 augustus 2016

Medion Erazer P6661 (30019794)

Voor prijs / kwaliteitverhouding is het een uitstekend laptopje!

Pluspunten

  • ssd en harde schijf
  • Full HD
  • Geen bloatware, functionele software
  • Stil
  • Voelt compact en robuust

Minpunten

  • Toetsenbord
  • Scherpe randen scherm

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 3
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

0
JayBro 17 augustus 2016

Medion Erazer P6661 (30019794)

Een prachtige laptop voor een goede prijs. Ik werk er nu al een tijdje mee voor fotobewerking op locatie en dat gaat echt perfect. Ook de grote harde schijf i.s.m. de ssd is een perfecte mix. Voor mij niet een puur gaming-laptop maar een super alleskunner!

Pluspunten

  • Fijn toetsenbord
  • Helder scherm
  • Snel in gebruik
  • Goede accu
  • Full HD
  • SSD

Minpunten

  • Geluid is wat mager

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

JoeryM 14 maart 2018 Product gekocht

Medion Erazer P6661 (30019794)

Voor deze prijs is het een prima laptop voor het gamen en werk. Ik raad deze laptop zeker aan voor het werk. Voor het gamen dan wat minder want als je high quality games wilt spelen haal je geen al te hoge fps.

Pluspunten

  • Hoge Kwaliteit
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Super snel
  • 1,5tb HHD + 12 Ram

Minpunten

  • oudere grafische kaart
  • batterij is aan vervanging toe
  • lak is onderop beschadigd

Eindoordeel

Score: 3
petervdgNewbie 2 augustus 2016

Medion Erazer P6661 (30019794)

Dankzij de 128GB grote SSD-schijf die in de laptop zit, is de laptop razendsnel opgestart. Dankzij 1TB HDD genoeg opslag voor multimedia. Draait de nieuwste games op medium/high. Snel internet door 5ghz. Mat scherm :) Geen losse linker/rechter muisknop :(

Pluspunten

  • Beeldscherm
  • Snel opstarten
  • Draait de nieuwste games
  • Licht
  • Snel internet
  • Prijs

Minpunten

  • Touchpad heeft geen losse knoppen

Eindoordeel

Score: 4
Bengel11Newbie 1 augustus 2016

Medion Erazer P6661 (30019794)

Op zoek naar een laptop de komende tijd softwareontwikkelingen de baas blijft en tegelijkertijd van snelle degelijke hardware is voorzien dan kan je hier niet om heen! Erazer heeft uitstekende prijs kwaliteitsverhouding, Medion heeft prima staat van dienst en service, bij mij draait een 15 jaar oude Medion met XP!

Pluspunten

  • Uitstekende prestaties, goede hardware
  • Helder non glare HD beeldscherm
  • Geen bloatware, functionele software
  • Snelle degelijke lader
  • Pijs kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
ebaikema 26 juni 2016

Medion Erazer P6661 (30019794)

De laptop lijkt wat goedkoop door veel plastic en scheve stickers. Maar van binnen is het een krachtpatser. Snelheid en veel ruimte op de harde schijf. Gelukkig ook voorzien van een dvdd-rom

Pluspunten

  • Start lekker snel op
  • Grafische kaart
  • compleet met dvd-rom

Minpunten

  • Voelt een beetje goedkoop aan
  • stickers op de laptop zitten scheef, ziet er niet netjes uit

Eindoordeel

Score: 4
Joystick 13 juni 2016

Medion Erazer P6661 (30019794)

Prijs en kwaliteitsverhouding liggen zeker dichtbij elkaar. Ik speel meedere games uit 2015 nu allemaal op medium en ik haal daarbij 60FPS. Ik wilde altijd al een beetje een goeie laptop hebben voor niet te veel geld. Met deze laptop krijg je daar dus waar voor.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Komt zeker niet te kort
  • Komt met goeie componenten
  • Voelt stevig
  • Mooie afwerking
  • Benaderbare moederbord
  • CD ROM speler (vind ik een +)
  • Stil tijdens game

Minpunten

  • Geen verlicht toetsenbord
  • Komt niet standaard met SSD
  • Scherpe randen scherm

Eindoordeel

Score: 5
MaxDelsingNewbie 26 mei 2016

Medion Erazer P6661 (30019794)

Ik heb zelf geen ervaring gehad met game PC's. Als je hem vergelijkt met andere game PC's met de kosten van deze PC, is het 't zeker waard! Alleen als je spellen op internet opzoekt.. is het minder dan dat je er een spel op download. (internet spellen op servers).

Pluspunten

  • Snel
  • Hoge kwalitiet
  • Robuust gebouwd
  • Goed en sterk beeld
  • Geluid

Minpunten

  • Internet spellen op servers

Eindoordeel

Score: 5
krotwijk 1 februari 2016

Medion Erazer P6661 (30019794)

Prima laptop voor zijn 740 euro (BTW dagen). mat scherm is van zeer goede kwaliteit en gehele behuizing ook mat. Batterijduur met browsen van dik 6 uur bij 40% helderheid Behuizing en toetsenbord zijn prima en geen vingervlekken zichtbaar op behuizing. Snelheid door SSD gewoon super.

Pluspunten

  • scherm
  • accuduur
  • geluid
  • snelheid
  • wordt niet warm

Minpunten

  • usb poorten dicht naast elkaar

Eindoordeel

Score: 5
Armin2402 1 februari 2016

Medion Erazer P6661 (30019794)

Microfoon is slecht geïsoleerd.Toetsgeluiden van het keyboard worden geregistreerd als flinke tikken. Als de microfoon luider gezet wordt dan 70%, begint er ruis op te treden, al helemaal in combinatie met micboost (al bij 10db).Microfoon is extreem gevoelig op aanraking of beweging van de laptop, zelfs hddgeluiden worden erdoor opgevangen.

Pluspunten

  • relatief goedkoop
  • SSD + HDD
  • IPS paneel

Minpunten

  • geluid kraakt soms
  • microfoon
  • toetsenbordindeling "|" vlak voor de enter

Eindoordeel

Score: 3
AglioNewbie 15 januari 2016

Medion Erazer P6661 (30019794)

Deze Laptop heeft alles aan boord waarvoor je bij andere merken aanzienlijk meer moet betalen. De uitvoering, Sober zonder opsmuk maar het gebruiksgemak, de beeldkwaliteit en de snelheid zijn zeer goed, zelf voor Gamers .Start razendsnel op door SSD van 128 GB. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Snel, Diskdrive
  • 2xUSB3

Minpunten

  • Minpunten nog niet ontdekt.

Eindoordeel

Score: 5
mattyvarNewbie 25 december 2015

Medion Erazer P6661 (30019794)

Snelle laptop met een goede videokaart. Heeft ook een fijn toetsenbord voor tijdens het gamen. Alleen heeft wel een korte accuduur tijdens het gamen.

Pluspunten

  • Goed scherm
  • Start in 15 sec op
  • Fijn toetsenbord
  • Goede videokaart

Minpunten

  • Korte accuduur

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Medion Erazer P6661 (30019794)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True