Ik kocht dit product vooral om mijn wired speakers vanuit mijn beamer met Bluetooth te verbinden. Dit werkte maar zorgde (ook met firmware update) voor een audio lag/delay van circa 1 seconde.
Met mijn Sony Xm3 bluetooth (4.2) verbinding heb ik nergens last van.
Goed geluid maar voor de rest de naam Marantz niet waardig. Het contrast met een Japanse Marantz van 20 jaar en ouder kan niet groter zijn. Dit is de goedkoopste Chinese brol denkbaar met een fancy merknaamstickertje.
Voor de prijs voldoet deze versterker volledig aan mijn verwachtingen. Via RCA verbonden aan PC, via SPDIF optisch aan de gameconsole en met ethernet verbonden aan het netwerk. De audiokwaliteit is naar mijn mening zeker goed te noemen, maar een echte audiofiel wenst mogelijk nog iets beter.
Mooi apparaat, duidelijk display, goede versterker. Integratie internetdiensten redelijk geslaagd, na enige gewenning goed. Speelt al mijn audio af behalve enkele *.ape bestanden. WiFi instellen wat verwarrend maar uiteindelijk goed, zelden een verstoring (enkele seconden per 100 uur luisteren). Internetradio prima. Bediening goed met MediaMonkey (of WMP). App zeer matig.