Weer een HP drama printer.
HP 6820 Officejet, drie maanden in gebruik, geen garantie .
Display "Problemen met printkop".
Controleprint haarscherp, weigert de printer elke print wegens "problemen met printkop"
Oplossingen HP zonder resultaat.
Wie weet een oplossing voor deze nagenoeg nieuwe printer die nog geen 100 prints heeft gemaakt
Zoals meerdere reviewers aangeven heb ik in het begin ook wel een aantal problemen ervaren. Het uiteindelijke problem dat ik niet opgeslost kreeg was strepen op de pagina, printer is hiervoor RMA gegaan. Het model dat ik ter vervanging heb gekregen functioneert zonder storingen, wel een aantal minpunten
Aanvankelijk goed, daarna een teleurstelling. Bij elke printopdracht een foutmelding of storing en daarna minutenlang opstarten.
Ongelooflijk dat een dergelijk product op de markt is. Acht maanden na aankoop zwart moeten vervangen. Na vervanging met een originele HP cartridge wordt er echter geen zwart meer uitgeprint. Hulp via website en telefoon helpt ook niet. Er komt NOOIT meer een HP product bij ons naar binnen.
Prima printer voor een klein kantoor.
Installatie is eenvoudig. Printer is snel genoeg en xl-cartridges gaan best lang mee. Even snel een kopietje maken middels de flatbedscanner werkt prima. Functies als e-print, scannen, fax worden niet gebruikt.
Na een paar duizend printjes nog steeds een tevreden gebruiker.