Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
6
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
SneakyKoala 22 december 2016

AOC G2460VQ6 Zwart

Voor een prijs van 150 euro is dit beeldscherm een koopje. Het is een echte gaming monitor met lage response time en een hoge refresh rate. Daarnaast zijn de kleuren en resolutie wat je verwacht van een 1080p TN paneel.

Pluspunten

  • Onopvallende randen
  • Lage 'response time'
  • 75 Hz en zelfs meer voor FreeSync (AMD videokaarten)

Minpunten

  • Menu voor beeldinstellingen kan makkelijker

Eindoordeel

Score: 4
ExiavNewbie 13 november 2016

AOC G2460VQ6 Zwart

Dit is een heel mooie monitor die geweldige prestaties levert voor de prijs.

Pluspunten

  • 24 inch
  • AMD FreeSync
  • 75hz is genoeg
  • Mooi design
  • Goede kijkhoeken
  • Prijs

Minpunten

  • Rode strip onder de monitor is niet voor iedereen
  • Speakers matig
  • Lastig kabels aan te sluiten
  • Schudt als je knoppen indrukt

Eindoordeel

Score: 5
NextGenOscar 1 september 2016

AOC G2460VQ6 Zwart

Goede monitor voor de prijs.

Pluspunten

  • 75Hz & FreeSync
  • Mooi Tweakers design
  • Anti Blue Light filter -- erg fijn
  • Responstijden
  • Genoeg aansluitingen + Kabels meegeleverd

Minpunten

  • Menu hetzelfde als mijn vorige AOC monitor uit 2009
  • Als je geen 'gamer' bent zul je het design niet waarderen

Eindoordeel

Score: 5
Funkymonk3y 23 augustus 2016

AOC G2460VQ6 Zwart

Bespaart je flink wat geld en je krijgt er een goed scherm voor terug.

Pluspunten

  • Uitstekende prijs/kwaliteit
  • Lekker rustig voor de ogen
  • 1ms respond
  • Freesync op max 75hz. In de praktijk meer dan voldoende voor de meeste games.
  • Prima kleuren
  • Geen spiegeling
  • Rode rand is speciaal gematched met de tweakers huisstijl

Minpunten

  • Geen 144hz
  • VGA, HDMI en displayport kabel inbegrepen. 2 van de 3 zal ik nooit gebruiken.
  • Speakers zijn zeer matig
  • Koptelefoon lastig aan te sluiten zonder het scherm op te pakken

Eindoordeel

Score: 5
Kiet Stiemer 2 juni 2016

AOC G2460VQ6 Zwart

Geweldige monitor voor de prijs! 75Hz, 1ms responstijd op Full HD! VGA, HDMI én DisplayPort! Het menu waarin je alles instelt is ook erg duidelijk.

Pluspunten

  • 75Hz
  • 1ms
  • VGA, HDMI en DisplayPort
  • Duidelijk menu
  • Goede prijs
  • Speakers

Minpunten

  • De aan/uit knop reageert niet altijd, ik moet een beetje extra kracht zetten om hem in te drukken en daarbij gaat de monitor schudden
  • De speakers zijn echt niet goed, maar voor de prijs zijn 100 watt speakers ook niet te verwachten hè

Eindoordeel

Score: 5
Razu 10 april 2016

AOC G2460VQ6 Zwart

Prima product voor de prijs. Monitor ziet er mooi uit, vrij stevig. 75Hz Refresh rate en FreeSync altijd mooi meegenomen. Toen ik het scherm voor het eerst gebruikte, merkte ik dat het zwart < grijs was. Dit zijn mijn settings nu: Shadow-Control: 40, Brightness: 100 (65% control panel), Contrast: 62

Pluspunten

  • Stevige build
  • Brushed finish
  • 75Hz & FreeSync
  • Menu vrij makkelijk te navigeren
  • D-sub, HDMI en DP kabels meegeleverd
  • Anti-Blue light technologie stuk beter voor je ogen.

Minpunten

  • Shadow control maakt zwart grijs
  • Shadow control alleen aan te passen in stappen van 10
  • Hoge tonen van speakers schel

Eindoordeel

Score: 4
Reptillian77 23 maart 2016

AOC G2460VQ6 Zwart

Voor zakelijk gebruik hier nu 6 keer besteld voor kantoorpersoneel. Voorheen hadden we Samsung en Philips. Kwaliteit is zeker te merken. Veel helderder en scherper. Dankzij de Anti-Blue Light technologie minder snel vermoeide ogen. Nu willen ze allemaal zo een scherm op kantoor:-)

Pluspunten

  • Anti-Blue Light technologie
  • 1ms reactietijd
  • vormgeving
  • Veel opties in het keuzemenu
  • Vesa 100x100

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
VincentB_ 31 januari 2016

AOC G2460VQ6 Zwart

Het scherm heeft een prima kwaliteit, maar niet bijzonder mooi. De freesync functie heeft meestal geen nut als je op hogere fps speelt (Max 75hz) , dit is logisch voor de prijs. De opstarttijd is niet al te snel ongeveer 7 sec. ook kan je veel aanpassen in de instellingen.

Pluspunten

  • Kwaliteit scherm
  • Instellingen
  • Bouw kwaliteit
  • Komt met kabels

Minpunten

  • Opstarttijd

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een AOC G2460VQ6 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch Google Pixel Sony PlayStation VR Samsung Galaxy S8 Apple iPhone 7 Dishonored 2 Google Android 7.x Watch_Dogs 2

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True