Het is een leuk betaalbaar freesync scherm, maar met zeker niet de beste kleurweergave. Wel in deze prijsklasse.
Gebruik je geen freesync, kies dan een ander 1ms scherm als het daar om gaat.
Backlight heeft wat last van "bleeding" en de kleurweergave is wegens de beperkte horizontale inkijkhoek niet super.
Prima product voor deze prijs, goede kwaliteit. Heeft wat kleine puntjes maar deze hebben geen groot effect op het eind oordeel.
Prijs kwaliteit is goed. Wordt zeer compleet geleverd (alle kabels zitten erbij). Bouwkwaliteit vind ik prima. Heb geen problemen met de voet zoals andere reviews schrijven. Er is veel tijd gaan zitten in de calibratie. Geluidskwaliteit is beroerd.
Iemand die weet hoe je het geluid uit kan zetten? Ik speel op de PS4.. :)
Heb het scherm nu 2 jaar. voor de prijs is het een heel goed scherm en zul je er zeker plezier van hebben. De ingebouwde boxen raad ik niet aan te gebruiken want het geluid is slecht, de kleuren zijn voor de prijs goed (zijn ook aan te passen)
voor de prijs is dit gewoon een prima monitor
Fijne monitor voor deze prijs, goede kijkhoek en 75hz is natuurlijk altijd fijn. Alleen jammer dat je weinig verstelmogelijkheden hebt voor de voet (alleen verticaal kantelbaar, niet in de hoogte verstelbaar of iets anders). De speakers zijn verder ook niet zo top
Deze monitor is een van de beste voor een mid-range budget build rond de €1000.
Heeft Freesync (AMD) en via DisplayPort op 75Hz. Ik merk het verschil tussen 60Hz en 75Hz vrij goed: in Windows maar ook zeker in games zoals CS:GO. Daarnaast is de bouwkwaliteit heel erg stevig. Het beeldscherm-menu is wel wat lastiger maar na wennen bruikbaar. Helaas wel een TN-paneel.
Monitor is zeer geschikt voor FPS games en dergelijke, voelt snel en goed aan.
Zelf wel light leaks onder in maar daar zit ik persoonlijk niet enorm mee.
Goede monitor, alleen jammer dat de responstijd niet gehaald kan worden op 1080p
Fantastisch voor de budget gamer.
Voor een TN paneel vind ik de kleur niet slecht - zelfs in vergelijking met elitedisplay IPS scherm op werk. TN met 1ms en 75hz - betere deal vind je niet. Als budget gaming scherm is dus perfect
Prima scherm. Gebruik ze voornamelijk voor het gamen en algemene zaken als Netflix en internet. Heb dit scherm in een dual-setup, waarbij het mij is opgevallen dat ze een kleurafwijking hebben van elkaar. Het is tot nu toe nog niet gelukt om deze met instellingen te corrigeren.
2 dagen geprobeerd. Ondanks dat het beeld zeer goed is, toch teruggestuurd met 2 nadelen: het geluid is zeer, zeer, zeer ondermaats. Een gemiddeld notebook is 3X beter! Daarnaast is de bezel rand niet overal egaal rondom, dus kieren tussen panel en rand.
Topmonitortje dat ik voor mijn RX 480 build heb aangeschaft, doet wat hij moet doen en is met 75hz ook net wat beter met refresh rate dan standaard monitoren.
Voor een prijs van 150 euro is dit beeldscherm een koopje. Het is een echte gaming monitor met lage response time en een hoge refresh rate. Daarnaast zijn de kleuren en resolutie wat je verwacht van een 1080p TN paneel.
Dit is een heel mooie monitor die geweldige prestaties levert voor de prijs.
Goede monitor voor de prijs.
Bespaart je flink wat geld en je krijgt er een goed scherm voor terug.
Geweldige monitor voor de prijs! 75Hz, 1ms responstijd op Full HD! VGA, HDMI én DisplayPort! Het menu waarin je alles instelt is ook erg duidelijk.
Prima product voor de prijs. Monitor ziet er mooi uit, vrij stevig. 75Hz Refresh rate en FreeSync altijd mooi meegenomen. Toen ik het scherm voor het eerst gebruikte, merkte ik dat het zwart < grijs was. Dit zijn mijn settings nu:
Shadow-Control: 40,
Brightness: 100 (65% control panel),
Contrast: 62
Voor zakelijk gebruik hier nu 6 keer besteld voor kantoorpersoneel. Voorheen hadden we Samsung en Philips. Kwaliteit is zeker te merken. Veel helderder en scherper. Dankzij de Anti-Blue Light technologie minder snel vermoeide ogen. Nu willen ze allemaal zo een scherm op kantoor:-)
Het scherm heeft een prima kwaliteit, maar niet bijzonder mooi.
De freesync functie heeft meestal geen nut als je op hogere fps speelt (Max 75hz) , dit is logisch voor de prijs. De opstarttijd is niet al te snel ongeveer 7 sec. ook kan je veel aanpassen in de instellingen.