Voor stilte op het werk en omdat ik op vakantie ging via het internet deze koptelefoon aangeschaft. Mijn selectiecriteria:
- Moet over het oor vallen
- Moet omgevingsgeluid dempen
- Moet werken met kabel en bluetooth
Na enkele keren meenemen in de originele door brak hij echter doormidden.
Ter vervanging van mijn "verdwenen" Sennheiser MM550-X deze hoofdtelefoon aangeschaft. Met rentepunten betaalde ik 105 Euro ipv 169. De Sennheiser kostte, ook met rentepunten, 250 Euro.
Ik ben zeer tevreden met deze hoofdtelefoon. Prima geluid, uitstekende ruisonderdrukking, makkelijke koppeling met Bluetoothapparaten. De onhandige touchbediening accepteer ik, zeker gezien de prijs/prestatieverhouding.
Mijn vrouw had dit ding paar jaar geleden gekocht bij uitverkoop zonder dat ik het wist voor 50€.
Heb zelf tijdje terug de Sony WH-1000MX3 uitgeprobeerd, die filtert naar schatting 90% van het geluid weg.
Deze nog geen 50% en er komt nog ruis bij ook.
Redelijk ding op zich. Geluid is niet slecht, maar een beetje modderig. Zit niet zo heel lekker omdat de oorschelpen wat ondiep zijn
Mijn eerste indruk over de Philips SHB9850NC is redelijk. Ik ben persoonlijk niet zo'n voorstander van 'over-ear' koptelefoons. Dit zit bij mij als brildrager niet altijd even comfortabel. Daarnaast is het zeker geen grote schelp, dus mijn oren zitten wat 'krap' in de koptelefoon. Qua geluid positief, behoorlijk aanwezige bas.
Net apparaat voor de prijs.
Nc kan uit, goed want het geeft zelf juist ruis.
Groot minpunt is dat de usb-oplaad-stekker er voor zorgt dat je die kant niet goed om je oor zit. Hoe kleiner je hoofd des te vervelender.
Na lang zoeken een wireless bluetooth ANC hoofdtelefoon gevonden met prima geluid! Noise cancelling kan uitgeschakeld worden, handig omdat de geluidskwaliteit er onder lijdt. Philips heeft niet voor high end materialen gekozen en het draagcomfort kan beter (de hoofdband knelt nog) maar alles bij elkaar een prima hoofdtelefoon.