Gemiddelde gebruikersscore
Een "Redelijke" monitor.
Op zich een prima monitor, strak uiterlijk en goede bouwkwaliteit, maar het beeld laat wat te wensen over. Zoals al zovelen hebben aangegeven is het beeld af-fabriek erg flets, maar met wat correcties is dit redelijk te verhelpen. De Gamma waarden zijn erg hoog, en zijn niet te veranderen.
Wanneer je op zoek bent naar een 2560x1440, 144Hz display zoekt met G-Sync dan bestaat er slechts een handje vol opties. De Asus PG278Q is zijn directe concurrent.
De resolutie, verversingssnelheid en G-Sync werken met dit scherm optimaal. Nadeel het TN paneel en slechte fabrieks afstelling van contrast en kleuren.
Beeldkwaliteit is belangrijker dan refreshrate
Voor 2k, 144Hz en G-sync met deze response time een hele aardige prijs. Echter zijn de kleuren super belabberd. In slecht belichte omgevingen met veel zwart is alles bijna een grote duistere massa.
Zeer fijne monitor. Kleurweergave uit de doos is slecht, maar gelukkig zijn er online op bijvoorbeeld reddit instellingen te vinden die alles goed maken. Natuurlijk kunnen deze instellingen een ips paneel niet evenaren, maar de kijkhoeken zijn voldoende goed. Na 1,5 jaar gebruik is de monitor nog steeds in topconditie.
Fijne heldere scherpe en zeker snelle monitor, G-sync ? nooit meer zonder gamen.
Strakke looks, G-Sync + 144hz en 1440p. Kleuren flets out-of-the-box, na handmatig aanpassen goed te doen. Kijkhoeken vanzelfsprekend minder goed dan bij een IPS of VA. Is je use case gaming, dit is je monitor!
Gekocht, drie panelen gekregen waarvan alle 3 defect. Bovendien kwam een van de panelen volledig kapot aan, en duurde het per RMA 2/3 weken. Monitor beschikt over het algemeen over inverse ghosting en normale ghosting, en nog talloze andere paneel defecten zoals de andere 27" 1440p 144hz TN monitoren.
een goede monitor voor de gamer onder ons. De 144 Hrz gamet lekker en de g sync is handig als de FPS in eens een stuk minder wordt tijdens het game. Wel alleen aan de duren kant.
Voor de mensen die zeuren over dat het scherm slecht is afgesteld... als je de groen waardes verlaagt of andere waardes veranderd zal het wit zo wit worden dat het te wit wordt, of gaat de balans alleen maar slechter worden van alle kleuren.
Uitstekende monitor, prima als vervanger voor mijn Asus ROG Swift monitor met backlight issues. Beeld is mooi, scherp en helder. Misschien zelfs te fel, op 40% brightness is ie naar mijn mening al fel genoeg. Ook mooie toevoeging dat er GSYNC op zit, vind het een heerlijk ding :)
Prima product wat doet wat hij beloofd:ultieme game-ervaring. Eerdere reviews geven aan dat het een slechte invalshoek heeft en mindere kleuren, m.i. zijn deze punten minder relevant voor de man die op zoek is naar dit type scherm. Want zeg nou zeg.. als.je.films.wilt.kijken.zal.je.dit.doen.op.de.tv.
Goed beeldscherm, na een groot IPS 144hz debacle dit scherm gekocht. Het true 8-bit TN paneel geeft zeer goede kleuren en is supersnel. Mooie diepe zwart weergave. G-sync werkt geweldig en het design is prachtig. Een echte gaming monitor in een strakke/zakelijk behuizing.
Na vele Dell monitoren in gebruik genomen te hebben, zowel zakelijk als privé, was dit een grote miskoop. Zeer flets scherm met geen mogelijkheid om normaal af te stellen. Word niet herkend door PC helft van de tijd en amper aansluitmogelijkheden. Uiteindelijk maar aan collega gegeven en mijn oude teruggepakt
Geweldige monitor, helaas slechte fabriek afstelling kwa felheid en kleuren.
Dit is uiteraard snel aan te passen
voor de rest heb ik geen klachten over dit scherm en ben ik super enthousiast
Mooie monitor, kleuren en reactietijden zijn goed. Geen last meer van screen-taering.
Jammer dat de usb poorten aan de zijkant zitten. Met een multi monitor setup kom je er niet bij.