Prima kast.
Voorkant kast heeft 1 usb2 en usb3 aansluiting. De bekabeling in de kast heeft een dubbele aansluitingen voor usb3 en usb2. Stockfan lawaaiig op vol toerental.
Leuk kastje voor een NAS, maar met flinke gotcha's! Meegeleverde fan en noodzakelijke server-PSU maken dit ding erg luidruchtig. Cablemanagement is ook een uitdaging gezien de hoeveelheid apparatuur die erin past. Zorg er ook voor dat je CPU passief gekoeld wordt want op veel airflow kan je niet rekenen.
gekocht voor mijn Media-Server. plek voor 4 hotswap 3.5 of 2.5 inch HDD/SSD's. en plek voor een 2.5 inch HDD/SSD. plek voor een fan van 80mm achter(deze wordt meegeleverd, maar deze is erg luid) en een 40mm fan voor in de voorkant.
Ik viel op het uiterlijk. Geschikt voor zelfbouw-NAS. Luide ventilator meteen vervangen, want later is lastig. Voorzichtig met deurtje want scharnier brak "zo maar" af.
Extreem kleine case die perfect is voor een klein thuis servertje. Vier hotswap 3.5" bays aan de voorkant, met twee USB 3.0 poorten. Alleen even de luide 80mm casefan vervangen.