Lang gezocht naar een oplossing om het signaal van mijn wifi te versterken. Toen kwam ik deze betaalbare oplossing tegen. Ik had er een hard hoofd in, maar het bleek het ei van Columbus. Zeer aan te raden. Alleen zeer matige handleiding en onnodig ingewikkelde beveiliging.
Een aantal jaar geleden de Sitecom gekocht nu gebruik ik hem intensief op zolder.
Positief: eenvoudig te installeren, als het werkt dan werkt het prima en tien jaar garantie alléén na registratie.
Negatief: Na een aantal weken kunnen we geen verbinding meer maken. Na een herinstallatie werkt het weer.
Sitecom maakt met de LN-555 onze zolderbewoner gelukkig. Geen gemor meer over een slechte internetverbinding. De rust in huize Digitaal is weer teruggekeerd.
Neem voor de installatie vooral de tijd. Na de installatie kan de ontvanger bij mij in ieder willekeurig stopcontact worden geplaatst.
SUPER!!
Sitecom bedankt voor deze oplossing.
Na een hoop gedoe met een instabiele TP-Link TL-WPA4226T (elke 24 uur herstart nodig) deze ingeruild voor de Sitecom LN-555. Makkelijk te installeren, superstabiel en zelfs tien jaar garantie.
Ik ben niet altijd enthousiast over Sitecom maar dit apparaat werkt uitstekend!
Zeer tevreden over het product. Heb het nu één dag en het is geweldig. Ik had geen verbinding op mijn zolderkamer tot ik deze snel installeerde. 99 euro schrikt af, doch is het het geld zeker en vast waard.
Pluspunten
Makkelijk hanteerbaar/installatie
Snelle internetverbinding
Voldoende bereik
Steeds connectiviteit (5)
Minpunten
Misschien jammer dat je één stopcontact verliest door
super tevreden over dit product. Had op de zolderkamer geen wifi. Vond de prijs een beetje hoog toen ik in de winkel stond maar nu dat ik de kwaliteit zie, vind ik 99 euro zeker de moeite waard. snelle internet, geen probleem bij downloaden. Aanrader!!!
Pluspunten
gemakkelijke installatie
10 jaar garantie
4 tot 5 streepjes wifi sterkte
Minpunten
deze website vraagt om minimum één minpunt te geven maar heb er GEEN
Gezocht naar een makkelijk en simpel uit te breiden Homeplug systeem. Beoordelingen op sites als Kieskeurig en de consumentenbond (prijs/kwaliteit) + de garantieperiode van 10 jaar gaven de doorslag. Aansluiten was een fluitje van een cent. Het gewenste resultaat, een goede verbinding (bedraad & WIFI), is fantastisch!
Pluspunten
praktische vormgeving (met name het "extra" stopcontact)
Uit betrouwbare bronnen goed ervaringen vernomen. Persoonlijk ervaring tot nu toe slecht, omdat firmware update ertoe heeft geleidt dat apparaat geen instellingen meer onthoud. Totdat Sitecom iets aan dit probleem doet, raad ik iedereen aan om geen firmware update te doen.
Pluspunten
Goede reputatie
Goed functionaliteit
Minpunten
email ondersteuning traag
tel. ondersteuning veel te duur
email en tel. ondersteuning zijn verschillende bedrijven, geen onderling contact mogelijk
firmware update geeft (grote) problemen (settings worden niet meer onthouden)
vandaag tot aanschaf van dit product overgegaan. ik ben de zolder aan het betimmeren en had geen zin om datakabels door het huis te trekken, dit leek me dus een mooie oplossing.
het installeren was een fluitje van een cent.
data doorvoer lijkt in eerste instantie erg goed.
Pluspunten
installatie
uitleg op de site
Minpunten
redelijk groot, denk na of je dat stopcontact echt nodig heb. anders kun je beter de mini aanschaffen
de uitleg in het boekje is wel heel erg summier. Wat tekst bij de plaatjes zou fijn zijn.
Heb jij ook een Sitecom Wi-Fi Homeplug 500Mbps Dual Pack (BE/FR-stekker)?