Gemiddelde gebruikersscore
Dit is nu mijn hoofdscherm en heeft vele (extra) functies zoals: laag blauw licht, Hue en Senseye (demo).
verder mis ik de usb hub maar voor deze prijs is dat niet nodig
Eenvoudig scherm met zeer goed A-MVA display. Natuurlijke kleuren. DC dimming (geen PWM). Geen USB, weinig aansluitingen. Heeft 6 jaar trouwe dienst bewezen als 2e scherm bij laptop.
Kleine maat (21,5") + 'lage' FHD resolutie, dus upgrade: Benq met 144Hz, WQHD 27", maar de GW2270H gaat nooit de deur uit.
Goede monitor voor een goede prijs. Gebruik hem nu ongeveer 3 jaar en hij doet het nog steeds zo goed als in het begin. Scherpte is prima en in te stellen.
60hz is voor nu niet echt top, voor gaming is een hogere hz beter.
Geweldig scherm voor de prijs, met zeer goede kijkhoeken voor een VA-paneel. Ik gebruik het scherm hier als bovenscherm (VESA-montage) in een setup met meerdere monitoren, en zelfs dat is prima te doen. Contrast is ook in orde, zoals verwacht. Paneel is wel enorm traag, dus voor gaming geen aanrader.
Hoog contrast, natuurlijke kleuren, goede zwartwaarden. Fijn menu. Flicker free = geen el cheapo PWM om het scherm te dimmen, je zit dus niet naar een stroboscoop te kijken.
Prima monitor, zeker voor de prijs. Kleuren zijn goed, soms niet heel natuurgetrouw maar is niet heel storend.
Voor de prijs een zeer mooi MVA scherm. Goede kijkhoeken in vergelijking met een TN monitor, ook de zwartwaarden zijn behoorlijk goed. Kleuren zijn niet echt natuurgetrouw maar dat hoef je naar mijn mening niet te verwachten voor zo'n prijs.