Compact, maar uiterst complete geluidsset, die is voorbereid op de toekomst, dankzij de mogelijkheid tot streamen van audio en het ontvangen van DAB en DAB+ radiozenders.
De geluidskwaliteit vind ik erg goed, verbazingwekkend dat dat uit die kleine boxjes komt. Jammer van de minpuntjes, daardoor toch net geen 5 sterren.
Erg degelijk ogende set die verrassend goed speelt voor zijn lichte gewicht, heeft talloze aansluitmogelijkheden waardoor er voor ieder wat wils is. het geluid wat deze set afspeelt is boven verwachting goed, wel had ik de bass wat harder willen hebben.
al met al een goede set.
Strak design en compacte vorm makkelijk te plaatsen is. De boxen zijn ook van een mooi design en compact, wat tot mijn grote vreugde niet ten koste gaat van de geluidskwaliteit. Ook bij goed hard beluisteren geen rare bijgeluidjes en zowel hard als zacht beluisteren blijft de klank ook gelijkwaardig.
Ik vind dit een mooi vormgegeven product. De geluidskwaliteit is van een mooi niveau,de bastonen worden goed weergegeven en de hoge tonen mooi zuiver. Jammer dat de boxen niet draadloos zijn. Leuk dat je hem via een app op je smartphone kan bedienen.