Gemiddelde gebruikersscore
Ik heb dit scherm nu ruim een jaar geleden gekocht,
ben er zeer content mee.
Het enige nadeel vind ik toch echt de accuraatheid van de kleuren, maar voor een TN-paneel is het zeker niet mis.
Prima scherm voor gaming. Bouwkwaliteit voelt niet optimaal, maar alles doet het prima. Leuke extra functies zoals FPS counter en crosshair. Ingebouwde speakers slaan nergens op, alsof er een koptelefoon op te hoog volume achter je scherm ligt. De steun van het scherm is netjes.
Een rappe gaming monitor, met wat matig TN paneel is het toch een lekker dingetje. Je merkt absolute dat je op 144hrz zit. Alleen de prijs is te hoog, 1080p ziet wazig uit en de fabrieks instellingen voor kleuren is een ramp maar snel te verhelpen. Ik raad hem aan.
Ondanks dat deze monitor er erg mooi uitziet op internet plaatjes, vind ik hem in het echt leven `niet zo bijzonder als een andere gaming monitor`. De voet doet nogal erg goedkoop aan (playmobiel plastic), daarnaast last van een oranje gloed bij geheel zwart. En ook last van backlight bleeding.
Ik gebruik deze monitor nu al een tijd en ben er nog steeds enorm over te spreken. 144Hz is enorm smooth en hij past de refreshrate snel aan d.m.v. FreeSync. 1440P is een mooie resolutie. Echter heeft mijn unit wel een beetje last van backlight bleeding.