Dit weekend gehaald, heb er plezier mee.
Een leuke accessoire voor je smartphone om VR te beleven op een net wat comfortabelere manier dan met een Google Cardboard. (let op de compatibiliteit: Galaxy Note5, S6 edge+, S6, and S6 edge)
De banden zijn dun en niet elastisch waardoor het niet zo lekker zit.
lezen zijn niet zo goed, ze voegen rode randen toe en ze zoomen veel te veel in waardoor je maar een klein deel ziet en alles er blurry uit ziet.
de headset voelt niet te zwaar aan.
Ontvangen via een promotie bij de s6 edge. Erg makkelijk om de telefoon er in te krijgen en zit ook stevig vast. Bouwkwaliteit is goed en voelt prettig aan. Het is even experimenteren tot je de banden en bril juist hebt gesteld voor een scherm beeld, dat kan vervelend zijn.
Gratis gekregen bij de S7 edge ivm. actie. Werkt prima, snel en is eenvoudig. In het begin is het leuk en nieuw maar gaat toch snel vervelen door de weinige content. Voor max. 50 euro zou ik hem aanraden, voor de huidige prijs vind ik hem niet waard.
De Gear VR is een leuke toevoeging aan je Samsung telefoon. Ik kreeg hem zelf bij mijn S7 en ben er erg tevreden over. Hij zit redelijk goed en is enigszins makkelijk te verstellen. Alle beelden zien er erg goed en snel uit en hij maakt een goede indruk!
Al een tijdje terug ontvangen bij het bestellen van de Samsung Galaxy S7 Edge, een leuke gadget.
Is er een verschil tussen de versie van november 2015 en de pre-orderbare versie van 13 mei?
Ook de mensen die de S7 hebben gepre-ordert krijgen deze bril pas in mei, dus er moet toch een verschil zijn?
Alvast bedankt! Het zou me enorm helpen in een keuze.
Te leuke gadget om te laten liggen voor die prijs. De enorme kijkhoek geeft echt een andere ervaring dan de universele VR headsets. Het apparaat werkt naadloos samen met je S6 (edge) en dompelt je volledig onder. Als het wow-effect is wegge-ebt, wordt de matige resolutie steeds irritanter.
Het WOW effect is gewoon magisch. Voor dit bedrag is het zeker wel de moeite waard
Het zit erg comfortabel de beelden zijn waanzinnig. Alleen helaas niet altijd even scherp.
De s6 wordt snel warm en na een tijdje krijg je al een melding dat de telefoon moet afkoelen.
Comfortabel, goed instelbaar, en bevat een touchpad en USB-poort voor het opladen.
Echter is de grote misser tegenover zijn goedkopere concurrenten de mogelijkheid om games te streamen vanuit je pc naar je telefoon d.m.v. USB-tethering (met TrinusVR). Daarnaast wordt op de manier waarop je de smartphone inklikt je usb-poort geblokkeerd.
Een echte must, mits je een compatible Samsung telefoon hebt. Gear VR heeft de eer het allereerste (serieuze) consumenten VR product te zijn. Samsung en Oculus hebben puik werk geleverd. Waar er voldoende mobiele telefoonhouders op de markt zijn maken deze twee partijen toch echt wel het verschil. Aanrader!