Om te starten of voor een upgrade vanaf speelgoed is dit een perfecte drone. Voor YouTube of vakantie video's is het ook de perfecte drone. Ga je nou meer dan dat doen en heb je hogere kwaliteit nodig, zou ik je toch een hogere klasse drone aanraden.
de phatom 3 standaard heeft meer bij de fabriekant ge staan als dat ik hem heb kunnen gebruiken.
en er blijven als maar problemen.
heel soms veranderen de problemen maar dat ik gewoon fatsoenlijk kan vliegen is alle bij elkaar meschien 5x geweest in 18 maanden
Het is een erg toffe drone, erg goedkoop voor de kwaliteit (maar dat vind ik juist een voordeel). Hij is van hele goede kwaliteit en is duidelijk stevig gebouwd.
Prachtig stukje techniek, voor niet te veel geld (als je het vergelijkt met de andere gelijkwaardige drones). Erg makkelijk te vliegen. De camera heeft erg mooi beeld. Wonderbaarlijk hoe stabiel het beeld is tijdens video. Zeker het geld waard!
Super mooie drone, alleen is het bereik na zo'n 50 meter al weg
Update: Er is een update gekomen voor de drone waardoor het bereik heel erg is verbeterd!
Perfect apparaat voor de startende vlieger.
Blijft enorm stabiel in de lucht hangen, wanneer je de handleiding leest kan een kind de was doen. App beschrijft alle acties, camerakwaliteit erg goed. Accu is in vergelijking met andere quadcopters ook erg goed.