Zeer eenvoudig te installeren, werkelijk plug and play. Zeer helder geluid. Connectie maken met bluetooth is eenvoudig. NFC koppeling is zeker een toevoeging!
Zoals bij meeste soundbars is het te merken dat de front speakers dicht bij elkaar zijn, dit vind ik wat minder. Hoge en lage tonen klinken helder!
Ik begrijp werkelijk niets van de eerdere reviews hier. Mede op basis van deze lofbetuigingen heb ik deze soundbar gekocht en ik ben werkelijk zeer teleurgesteld over het geluid. Miskoop van het jaar, nu al.
De HT-RT5 is een mooi vormgegeven surroundsysteem. Wel pas 4 dagen uitgeprobeerd. Het geluid is mooi vol en helder bij het luisteren naar muziek. Systeem is makkelijk aan te sluiten en boxen en subwoofer zijn draadloos. Het is gemakkelijk via bluetooth of NFC aan te sluiten met bijv.je smartphone.
Toestel heeft last van LIP SYNC-problemen.
Top systeem. Fijn geluid. Mooi vormgegeven. Surround fantastisch. Geen kabels.
Dit is een erg mooi product, het heft erg prettig geluid en haalt zowel de hoge als lage tonen prima.
Geeft boven verwachting kwaliteit geluid.
Ook de achter speakers zijn erg goed.
Het is erg fijn dat er een actieve subwoofer bij zit die ook draadloos aan te sluiten is.
een mooi vormgegeven en modern systeem. Ik vind het geluid beter dan verwacht. Het is een volledig 5.1 surround systeem en dat is goed te horen. Ook de subwoofer ben ik blij mee...hard en zuiver. Verder is het systeem vrij makkelijk te monteren. Echt een must have voor media/audio liefhebbers.