Gemiddelde gebruikersscore
Goed stuurwiel voor Euro Truck Simulator 2 mee te spelen.
Het is een up-to-date set met een gaaf stuurwiel. Net als in nieuwe games moet je ook hier jouw ideale instellingen zelf zoeken. Handleiding en instructies ontbreken wat maakt dat je zelf internet af moet schuimen voor goede informatie.
Eenmaal in- en afgesteld dan werkt hij zeer goed.
Je zult er veel plezier mee beleven, maar dan moet je wel bereid zijn om een paar avonden te spenderen om alles naar wens te modificeren en in te stellen. Out of the box heeft het mijn verwachtingen niet waar gemaakt.
Speel graag F1 met dit stuur.
Overgestapt van een T150 naar de G920 en wat een verschil. De pedalen zijn veel beter. Zo goed dat ik mijn eigen bureaustoel naar achter rij. Jammer dat ik voor het rempedaal eerst alles los moest schroeven om fatsoenlijk te kunnen remmen. Aanrader!
Gewoon een prima stuur, doet wat je voor het bedrag kan verwachten.
Wel het rubberen blokje bij het rempedaal verwijderd, deze was net iets te hard.
Prima set, voelt zeer degelijk aan. Compatible met Xbox Series X en de Forza games. Ik heb er een wheel stand bij gekocht, bij het remmen moet je best wel veel kracht zetten waardoor de pedalen vrij eenvoudig verschuiven. De shifter moet je apart kopen,
Prima stuur met enkele minpuntjes.
Het installeren/aanzetten/kalibreren zou wel beschreven mogen worden.
De rem is idioot zwaar en moet altijd bijgesteld worden of aangepast worden.
Fijne force feedback en geeft een super ervaring.
Stuurtje aangeschaft, had eerst een Thrustmaster t300 maar daarvan was na 10 dagen een knop van stuk. nu deze gekocht, aangesloten, piept meteen als je hem draait, getest, teruggestuurd, einde verhaal.
In het begin ging alles super en dacht ik wauw wat een hoop stuur voor je geld. Maar naar 2 jaar ben je er echt zat van helaas. Om de zoveel tijd geen force feedback of centreren van het stuur werkt niet meer. Het is eigenlijk elke maand wel wat.
bouwkwaliteit is goed
maar de software is wel slecht
je kan alle knopen verander alleen
de pedalen de sturen zelf kan je niet veranderen
en als je de gevoeligheid aan past gaat het stuur scheef staan dus moet je draaiwerking aan passen
draden beschadigen snel naar meerdere keren plaatsen