Klein mooi bordje wat zijn werk, icm een i7 6700, goed doet.
Tot nog toe geen problemen.
Goed moederbord en niet te duur. Genoeg aansluitingen. Passend voor een zwart-wit themed builden zeker aan te raden. (Dit moederbord heeft aan de achterkant een paar LED's maar op foto's MSI is de helderheid sterk overdreven, deze geven echter een kleine hoeveelheid licht en zijn dus niet genoeg als verlichting.)
Het µATX moederbord met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Meer dan voldoende voldoende poorten (bijv. 6 x SATA) en maar liefst 4 DIMM slots. De functionaliteit van de BIOS valt me 100% mee (ik had rare verhalen gehoord...). Een aanrader voor een compacte, zuinige, instap game-machine.
Uitstekend μATX board. Meer dan genoeg ruimte voor geheugen kaarten, Veel USB mogelijkheden en meer dan voldoende SATA verbindingen.
Doet wat het moet doen. De error lichtjes zijn handig om snel een error op te sporen.
Hij lijkt het te doen.
Bij het moederbord horen (kennelijk) updates via MSI Live Update. De meest recente software bij je apparatuur leek een goed idee, maar kennelijk wordt dan automatisch ook Norton geinstalleerd!
Volgens mij is dit gewoon slecht van MSI, of ben ik nou gek?
Irritant zeg.
Dit µATX moederbord is zeer klein, maar heeft wel veel kracht.