De JBL Flip 3 bleek een enorme positieve verrassing. Niet alleen voelt en oogt hij lekker, maar hij klinkt ook bijzonder indrukwekkend. In de head-to-head review wint hij het overtuigend, en legt tevens het vuur aan de schenen van enkele (ruim) duurdere modellen. Al met al een uitstekend totaalpakket dit.
Pluspunten
Indrukwekkend geluid gezien de afmetingen en voor het geld.
Compact genoeg voor de meeste handtassen e.d.
Uitpak ervaring en fysieke indrukken uitstekend, gewoon een hip ding waarvan de populariteit goed te begrijpen is.
Batterijduur keurig, kan ruim voorbij de geclaimde 10u komen als je rustig aan doet.
Spatwaterdicht
Prijs-kwaliteitverhouding goed.
Minpunten
Blijft ~100e voor een Bluetooth speaker, in een vaste opstelling kan je voor dat geld beter geluid vinden.
Verdere featureset wat karig, bijv oplaadfunctie, SD kaartlezer.
'iets' om rollen tegen te gaan op niet rechte oppervlaktes zou fijn geweest zijn. Geluid 'staand' overigens nog altijd meer dan prima.
Mooie, handzame (bluetooth) speaker, welkeeen mooi, helder en tevens krachtig geluid produceert. Met een geschatte accuduur van 10u en een "spatwaterdicht-rating" is dit een zeer aantrekkelijke speaker.
Pluspunten
Handzaam formaat
Krachtig en helder geluid
Circa 10u accuduur (3000mAh)
"Spatwaterdicht"
Mooi design
Minpunten
Geen plat deel voor de speaker om goed stevig stil te staan
"Spatwaterdicht" enkel met goed gesloten klepje voor de Aux en USB poorten
Na 2 jaar veelvuldig gebruik recentelijk afscheid genomen van mijn Flip 3 in ruil voor een Flip 5. Echter absoluut geen klachten over dit kastje! Produceert verbazingwekkend veel en goed geluid, de batterijduur is zeker niet karig, en zijn grootte/gewicht maakt dat hij altijd goed meegaat.
Pluspunten
Prima geluid
Luid voor zijn grootte
Prima batterij
Makkelijk mee te nemen
Minpunten
Tegenwoordig zijn er betere speakers in dezelfde prijsklasse
Fijne speaker met opvallend sterke bas. Houdt het een uur of 5 vol op één accu lading, bij een gemiddeld geluidsniveau.
Vrij gemakkelijk op te laden met bijgeleverde kabel, USB lader niet bijgeleverd. Bluetooth verbinden werkt prima. Leuk voor op een BBQ, camping of in de tuin. Aanrader.
Deze speaker voor een mooie prijs overgenomen van een mede tweaker. De kleur oranje nam ik op de koop toe. Het JBL-logo is hierdoor wel minder opvallend. Als extra heb ik er een stevige hardcase bijgekregen. Het geluid wat de speaker produceert verbaasde mij ernorm.
Goede speaker als je van veel bas houdt. Voelt goed aan en batterij gaat voldoende lang mee op een dag. Ik erg makkelijk om met meerder apparaten te verbinden. (Via de rentepunten van ING te krijgen voor slechts €50,-)
Geen seconde spijt gehad van deze aankoop.
Gekocht voor zeilkamp in Loosdrecht, zodat er muziek aan boord was. Fijn geluid, (spat)waterdicht, erg handig bedienen, accu gaat lang mee. Mijn vader heeft er ook een gekocht, JBL connect werkt ook erg fijn.
Voor 100 euro hoef je niet verder te kijken!
Pluspunten
Geluidje, twee bass speakers aan weerszijden
Volume
Bediening
Compact
Accu gaat 10 uur lang mee
Zorg dat al je vriendjes er een hebben, JBL connect werk als een trein
Minpunten
Niet van toepassing
Anoniem: 789469
18 oktober 2016
JBL Flip 3 Zwart
Mooi kleine bluetooth speaker, en krachtig mooi geluid. Alleen op de JBL site stond dat je hem onder de kraan schoon kan maken, maar het kan wel, is een beetje riskamt, bij mij deden sommigr knopjes het niet meer voor een aantald agen, daarna wel weer.
Pluspunten
Goede kwaliteit
Kan middel-hard
Klein
(Spat)waterdicht
Mooie stof
Minpunten
Niet echt waterdicht
Anoniem: 798423
28 juli 2016
JBL Flip 3 Zwart
Ik heb me deze speaker aangeschaft omdat iedereen er lovend over was. Ik heb hem nu ongeveer een maand en heb er nog geen seconde spijt van gehad.
Graag wou ik ook melden dat deze speaker zichzelf uitschakelt na +\_ 30 minuten inactiviteit, hetgeen ik persoonlijk wel handig vind.
Erg fijn geluidsdoosje, waarbij ik het uitstekende geluid met redelijke laag, de spatwaterdichtheid en eenvoudige bediening in het oog vind springen.
Gekregen van de Phonehouse!!! Phonehouse Voorthuizen Barneveld Ermelo: Bedankt!!