Tweakers

Tweakers zegt: 7,5

Gebruikers

Score: 5
2 reviews

Cooler Master MasterCase 5 (Closed)

Prijs
Specificaties Tower • 6 interne + 2 externe bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Willem de Moor - Redacteur 18 augustus 2015

MasterCase 5 en Pro 5: een nieuwe weg voor Cooler Master

De MasterCase 5, vooralsnog in twee versies, is een midtower die met aandacht voor detail is ontwikkeld. Dat is terug te zien in de ruimte voor koeling, de scheiding van compartimenten en het modulaire systeem om je drives in te bouwen. Bovendien kun je de behuizing upgraden en uitbreiden, en zo met je behoefte laten meegroeien. De prijs is vrij pittig en als je diverse accessoires aanschaft, kan die flink hoog uitpakken. De prestaties op het gebied van temperatuur zijn gemiddeld en de MasterCase is tamelijk stil. Al met al een mooie behuizing, die wel wat puntjes verliest op kleine details. Lees verder »

Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:
_borreNewbie 12 februari 2017

Cooler Master MasterCase 5 (Window)

Zéker zijn geld waard! Enorm tevreden over deze case!

Alles wat ik niet nodig heb in de case heb ik er zonder al te veel moeite uit kunnen halen.

Beste van al, indien ik hem ooit wil uitbreiden, kan ik alsnog de nodige stukken bestellen bij Cooler Master.

Pluspunten

• Modulair
  • Veel ruimte langs rechterkant voor kabels e.d.
  • Donkere tint onderaan de window om voeding e.d. te verbergen

Minpunten

• Front paneel had 1 stuk mogen zijn, deze keuze was er helaas niet.
  • Thumbscrews gaan soms wat lastiger bij de zijpanelen.

MSSH_NL 27 augustus 2015

Cooler Master MasterCase 5 (Closed)

Ik heb 2 van deze cases omdat ik ze kon opbouwen zoals ik wilde en ze mij erg stevig leken. Ik versleep mijn PC's regelmatig dus dat was een pre!
Al met al ben ik zwaar onder de indruk! Ik kon onderdelen uitwisselen en de kast opbouwen zoals ik wilde.

Pluspunten

• Zeer stevig
  • Aanpasbaar voor LC
  • Veel ruimte voor kabelmanagment
  • Voeding in apart deel
  • 2 * USB3.0 voorop

Minpunten

• Niet alle accesoires zijn al uit

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Cooler Master MasterCase 5 (Closed)?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren