Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Trust GXT 363 - Reviews

Prijs
Specificaties Surround geluidsweergave met USB-aansluiting - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
Zorian 9 september 2015

Trust GXT 363

Prima geluid, vibratie is een grappige toevoeging. Jammer dat Windows 10 niet wordt ondersteund en dat surround daardoor niet werkt.

Pluspunten

  • Voelt robuust aan
  • Mooi design
  • Leuke verlichting
  • Vibratie en bassboost

Minpunten

  • Geen drivers voor Windows 10
  • Geen surround met Windows 10
  • Locatie van de remote in de kabel
  • Microfoon beperkt in beweging
  • Remote voelt fragiel aan

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Features Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Prijs Score: 3

+1
nandervv 3 september 2015

Trust GXT 363

Een prima koptelefoon, zonder echte minpunten.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Voelt robuust aan

Minpunten

  • Geen 3.5 mm connector
  • Software werkt (nog?) niet onder windows 10.
  • Surround-sound werkt voor geen meter

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Features Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Prijs Score: 3

TomasGrob 22 februari 2018 Product gekocht

Trust GXT 363

Goede bass headphone! Heeft een mooi geluid maar voelt soms wel goedkoop aan. Maar Trust is ook een budget gaming merk, maar zeker een geode headphone

Pluspunten

  • Goede bass
  • Zit lekker
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Voelt goedkoop

Eindoordeel

Score: 4
brum.d 7 januari 2018 Product gekocht

Trust GXT 363

Dit is een top headset voor een mooi prijsje. En hij heeft iets wat vele anderen niet hebben, bass versterkende vibratie! De bouwkwaliteit had iets beter gekund op sommige punten.

Pluspunten

  • geweldig geluid
  • zit lekker
  • bediening voelt fijn aan
  • lekker lange kabel

Minpunten

  • led gaat meteen aan als je je desktop op start
  • na een tijdje gaat de microfoonboom een beetje los zitten
  • draad kan af en toe in de knoop gaan
  • bediening zit een beetje onhandig

Eindoordeel

Score: 4
r00fus 22 november 2017 Product gekocht

Trust GXT 363

Een mooie en robuuste headset, die goed om je oren past. 3D geluid is een leuke bijkomstigheid, maar went snel en uiteindelijk niet op meer opvalt tijdens het gamen. Alleen snap ik niet dat het Trust logo nergens op de headset terug te vinden is... Tis maar een detail ;-)

Pluspunten

  • Robuust
  • Pasvorm
  • Geluid

Minpunten

  • Waar is het logo?

Eindoordeel

Score: 5
No-Bro 24 juni 2017 Product gekocht

Trust GXT 363

Zeer goede headset. goede instelbare bass. verlichting kan je uitschakelen. De microfoon is zeer geschikt voor skype. ik gebruik hem op dit moment voor youtube video's te maken. prijs kwaliteit is hij zeer goed.

Pluspunten

  • Goede bass
  • goede microfoon
  • uitschakelbare verlichting
  • bass/vibratie instelbaar
  • prijs

Minpunten

  • usb
  • lange kabel

Eindoordeel

Score: 5
timkradNewbie 12 maart 2017

Trust GXT 363

top product alleen de hoofdband gaat erg makkelijk scheuren vertonen

Pluspunten

  • goed geluid
  • goeie mic.
  • sterke kabel

Minpunten

  • hoofdband

Eindoordeel

Score: 5
michaelvd12Newbie 6 november 2016

Trust GXT 363

Goede geluidskwaliteit en handig aan te sluiten, alleen het draad raakt wel snel in de knoop

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Ondersteund windows 10

Minpunten

  • Draad raakt erg snel in de knup

Eindoordeel

Score: 4
vincentkooi 28 juni 2016

Trust GXT 363

Ik heb een hele fijne ervaring met de GXT 363. Geluidskwaliteit is zeer goed, Het 7.1 surround geluid is na update opgelost. Helaas zit de locatie van de afstandsbediening net te kort op de kabel, tevens is hij op de kop gemonteerd.

Pluspunten

  • Nylon gevlochten kabel
  • Licht gevende modules
  • Robuust uitstraling
  • Geluidskwaliteit
  • 50 mm actieve bastrillingstechnologie

Minpunten

  • Locatie van afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 4
IR_CorneliusNewbie 11 maart 2016

Trust GXT 363

Een prima koptelefoon met mooi geluid. Inmiddels wordt deze ook op Windows 10 ondersteund en naar mijns inziens werkt de surround goed. Tijdens gamen (fps) hoor ik precies waar voetstappen vandaan komen of van waar ik beschoten wordt! De bouwkwaliteit is degelijk, met een stevige kabel.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Surround tijdens games
  • Gevoelige microfoon
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Gevoelige microfoon
  • Afstandsbediening op de kabel te dicht op koptelefoon

Eindoordeel

Score: 4
layvin 13 oktober 2015

Trust GXT 363

het is een top ding en ik raad hem je zeker aan ik ben geen trust fan maar deze headset is zeker een top ding en ik heb er veel plezier van.

Pluspunten

  • microfoon is ruis loos en helder
  • zit lekker
  • goed geluid
  • de vibratie heeft een mooie toevoeging

Minpunten

  • je kan de mic niet dichter op je mond zetten

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Trust GXT 363?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True