De Razer Tartarus is een aantrekkelijke, opvallende en aparte game accessoire die lekker in de hand en onder de pols ligt, en waar je vlot aan bent gewend. Het ontbreken van mechanische switches is wel jammer, en hoewel erg leuk is ontbreekt een echte noodzaak voor dergelijke producten.
Leuke gadget om aan je game setup toe te voegen. In RPG's is het erg fijn om te gebruiken d.m.v. de programmeerbare knoppen. Helaas ook wat minpunten. Persoonlijk puntje is dat hij te licht is(gewicht). Ik zet soms wat kracht, maar dan gaat het apparaat ook snel naar voren schuiven.
Bye, bye toetsenbord. Ik ben nog geen toets combinatie tegen gekomen door ik niet in kon programmeren. De breedte is prima voor middelgrote handen. Per game is slechts één zelf op te zoeken executabele in te stellen.. Niet echt optimaal bij symlinks. De polsgripinstelling (2 mogelijkheden) is erg beperkt.
Ben enorm blij met deze gaming keypad. Ik hou ervan om opties te hebben in spellen om mijn eigen instellingen te gebruiken. Dit maakt dat een stuk makkelijker. Ik mis eigenlijk wel de mechanische toetsen en 1 extra rij met toetsen. Het is vooral geschikt voor mensen dieveel MMO's spelen.