Hele mooie TV om te zien door het zwarte en smalle uiterlijk.Erg goedkoop voor een 55" 4K TV. Helaas wel genoeg bleeding te vinden. Vooral onderin is dit storend bij zwart beeld / balken.
Ik heb de tv nu 4 jaar, maar net na het verstrijken van de 2 jaar garantie, vallen de reflectoren bij bosjes van de ledlampjes. Af en toe hoor je ze letterlijk onder in je tv vallen. Hierdoor ontstaan de bekende witte bollen of zonnen in je beeld.
Wat een top tv! Wij hebben hem voor 1300 euro gekocht en het betreft nog steeds een top televisie. Soms als ik bij vrienden ben die nog duurdere modellen hebben gekocht, valt me op dat de tv niet zo'n beeld heeft als bij ons als we Netflix kijken of gamen.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding moet ik bekennen! Heerlijke formaat en vooral mooi beeld qua kleur en ook in 4K resolutie. Los hiervan is de televisie ook erg zuinig en werken alle SMART functies super goed. HDMI CEC is ook aanwezig waardoor minder afstandsbedieningen nodig zijn dan we zijn gewend!
Top televisie voor een spotprijs! Met deze aankoop zijn we dik tevreden voor het bekijken van films en ook gamen met de nieuwste Playstation Pro waarin mijn zoon erg tevreden is hierover. Absolute aanrader!
prima tv, je hebt niet het beste beeld wat er is en het is jammer dat het scherm recht is maar voor deze prijs van zo een merk is dit een hele goede optie
Pluspunten
Mooi beeld
Veel apps
Staat stabiel met meegeleverde voetjes
Ingebouwd geluid is goed genoeg voor een kleine kamer
De Samsung UE65JU6000W Zwart heb ik nu ongeveer een week in bezit.
Natuurlijk is een 65" scherm indrukwekkend, maar enkel als het beeld natuurlijk goed is. De TV levert veel kleurdiepte, en instelmogelijkheden.
Het ontwerp is prima, maar de voetjes zijn niet erg mooi, en ook niet heel erg stabiel.
Goede tv met een prachtig beeld. Ook het geluid bevalt goed. Het enige nadeel is dat de pootjes even breed zijn als de tv zelf waardoor het mogelijk lastig is de tv neer te zetten. installatie ging heel gemakkelijk. bediening reageert snel en is intuïtief.