Gemiddelde gebruikersscore
De Archer C3200 is echt extreem snel, maar Tri Band routers zijn zeker niet voor iedereen en alle situaties ideaal. Wat Tri Band routers betreft is de C3200 wel lekker compact, is de interface eenvoudig, en voor consumenten compleet, maar missen wel wat features/opties voor de echte geeks.
Geen firmware (en security) updates vanaf een jaar na verschijning op de markt wat hem als router waardeloos maakt! Ook ondervind ik routerings problemen met teveel clients op het wifi netwerk dus ook als access-point voldoet het niet. Idioot voor zo'n dure router. Nooit meer TP-Link voor mij.
Goede router met verschillende opties. bereik van WiFi is goed en heeft een overzichtelijke app. Je kan in de app verschillende dingen aanpassen
Tot nu toe perfect, maand in bezit, heb ‘m draaien op auto, m.a.w. de router verdeeld zelf over de 3 banden. Draadloos perfect snel. Voor de echte tweaker waarschijnlijk niet genoeg te configureren.
Gekocht wegens steeds wegvallend signaal van de ziggo modem. Ziggo modem nu in bridge laten zetten met deze router er tussen. Merkte echt een enorm verschil. Interface is prettig en overzichtelijk. Heb de router in de meterkast gehangen en heb door beton heen goed signaal op de eerste verdieping.
Opties op de router zelf zijn wat beperkt, maar 't ding zelf is razendsnel. We gebruiken 'm op het kantoor en er zijn tenminste 20 telefoons en tablets mee verbonden zonder dat je daar wat van merkt.
Super router, voor in huis echt een dikke aanrader, het kost wel wat maar dan heb je ook wel wat natuurlijk. 2x 5Ghz signaal en 2,4Ghz signaal super!
Router staat in de woonkamer en kan zelfs op de zolder nog met 5Ghz werken, eigenlijk geen 2,4 meer nodig!
Na jaren een Archer C7 V1 gehad te hebben, met de nodige klachten van de kinderen over wegvallende en slome verbindingen, deze router aangeschaft. Ik heb 'm nu een maand in gebruik en geen enkele klacht meer van mijn kinderen. Ook is de dekking van de 5Ghz erg goed.
Aangeschaft omdat ik niet tevreden was over mijn Netgear router. De C3200 is echt een krachtpatser. Signaal bereik is goed en gaat ook door beton heen. Heb de router opgehangen en voor het functioneren maakt dat niets uit. Het signaal is alle kanten op even sterk.
Mooi ontwerp en snel
Dit apparaat vooral gekocht als Wifi Access Point vanwege de Wifi-snelheid en het bereik. (Een los access point is duurder)
Binnen tien minuten na het uitpakken verving het apparaat het huidige access point.
Het internet zit in een van de vier "gewone" portjes, dus er blijven slechts 3 ports over.
Fantastische Router. Sinds de installatie, overal bereik, geen wegvallende Wifi, en alle leden van de familie zeer blij!