Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart - Reviews

Prijs
Specificaties 128GB USB 3.0-stick (§0,228 per GB) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
13
Score: 4
8
Score: 3
5
Score: 2
6
Score: 1
3
Toon reviews van:
+2
Anonnymous! 18 maart 2016 Product gekregen

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart

De SanDisk Cruzer Ultra Fit is een USB 3.0 stick van klein formaat, uitstekend voor het gebruik met een laptop, de lees snelheid is prima, de schrijf snelheid tijdens het kopiŽren van een collectie kleine bestanden valt tegen.

Pluspunten

  • Klein van formaat, ideaal voor in een laptop
  • Goede lees snelheid
  • Bijgeleverde software simpel te gebruiken

Minpunten

  • Slechte schrijf snelheid (kleine bestanden)

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 3

+2
cj1 23 oktober 2016

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 32GB Zwart

De 32GB uitvoering is weinig energiezuinig, meestal 505 mW in standby. Bij schrijven stijgt dit naar 633-867 mW. Zelfs nadat de schrijfopdracht voltooid is, blijft het verhoogde energieverbruik zo'n 20 seconde aanhouden.

Pluspunten

  • relatief snel voor het random schrijven van 4K blokken
  • licht: 2,13 gram
  • de snelste micro USB volgens userbenchmark.com
  • de snelste micro USB volgens eigen testresultaten

Minpunten

  • 505mW standby energieverbruik
  • 250mW standby pas na uren

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 4

+1
Lucb1e 18 augustus 2016

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 32GB Zwart

Voor mij is het onhandig klein en het schrijft bestanden vrij traag. Ik twijfelde tussen dit en een grotere (qua fysiek formaat) en snellere, en dit leek handiger omdat het zo klein is, maar dat blijkt niet zo te zijn.

Pluspunten

  • Leessnelheid is redelijk (niet bijzonder goed, maar beter dan schrijfsnelheid)
  • Zit niet in de weg in je broekzak (je hebt het altijd bij je)

Minpunten

  • Je raakt het makkelijk kwijt
  • Lage schrijfsnelheid
  • Wordt erg warm (47*C idle), ik vraag me af wat dat met de levensduur doet

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 2

+1
Bluepenguin 23 januari 2016

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart

Overall een uitstekende usb-stick. Geeft met intensief schrijven een heel behoorlijke snelheid; lezen gaat lekker snel. Bij intensief gebruik loopt de UltraFit enigszins warm. I.c.m. de licht beperkte schrijfsnelheid maakt dit net geen 5 sterren waardige stick. 4,5* van de 5*.

Pluspunten

  • Prima verhouding prijs / opslag-capaciteit verhouding
  • Compact
  • Zeer stabiele lees- en schrijfsnelheden

Minpunten

  • Wordt warm bij intensief gebruik

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 4

+1
JoWannes 12 januari 2016

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 32GB Zwart

Klein maar fijn. Direct klaar voor gebruik op alle systemen: standaard geformatteerd in FAT32, geen bloatware erop. Voelt aangenaam snel in gebruik, zie benchmarks in de volledige review. Voordelige keuze. Juist opletten dat je het dopje (en de stick) zelf niet kwijtraakt. ;)

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Aangenaam snel
  • Goedkoop
  • Ready to use (FAT32, geen bloatware partitie oid)
  • Lusje voor bevestiging aan sleutelhanger (via touwtje oid)

Minpunten

  • Onhandig dopje, niet aan de USB stick te bevestigen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 5

0
playon1955 2 januari 2018 Product gekregen

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 64GB Zwart

Kleine USB stick die niet in de weg zit. Prestaties niet geweldig

Pluspunten

  • Klein formaat

Minpunten

  • Snelheid

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 3
Prestaties Score: 3

0
nesoor 12 juni 2017

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart

Slechte USB ! Disconnect bij bestanden groter dan 3/4GB door oververhitting.

Pluspunten

  • Klein
  • USB 3

Minpunten

  • Disconnect door overhitting
  • Werkt beter op een USB2 aansluiting
  • 10 seconde snel daarna langzaam

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 1
Prijs Score: 3
Prestaties Score: 2

Redboost 13 oktober 2018 Product gekocht

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart

Goede leessnelheid, maar waardeloze schrijfsnelheid. Hij wordt snel heet!

Pluspunten

  • Klein
  • Leessnelheid

Minpunten

  • Heet!
  • Schrijfsnelheid
  • Levensduur

Eindoordeel

Score: 2
erikmeuk3 26 september 2018 Product gekocht

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 16GB Zwart

Klein compact. Wordt extreem warm. Heb hem gebruikt als opslag in een fritz!box. Nu blijkt dat de hoge stroom opname problemen geeft.

Pluspunten

  • Klein

Minpunten

  • Neemt 596mA op
  • Onhandig dopje

Eindoordeel

Score: 2
Freakster86 8 maart 2018 Product gekocht

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart

Compact, maar daar houdt het ook wel op. Schrijfprestaties van kleine bestanden is erg slecht met nog geen 10Mb/s via USB 3.0. Verder klopt de capaciteit niet 128GB = 119GiB, maar volgens Sandisk is dat dus 114,5Gib.... om prestaties op peil te houden...Nee, je stopt er te weinig geheugen in!

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Formaat

Minpunten

  • Schrijfsnelheid
  • Capaciteit

Eindoordeel

Score: 2
Frukt 13 februari 2018 Product gekocht

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 32GB Zwart

Ik gebruik deze kleine USB-sticks in combinatie met Raspberry Pi3's. Het booten vanaf deze sticks gaat prima en in tegenstelling tot micro SD kaartjes sneuvelen deze USB-sticks nagenoen niet bij het vele schrijven en lezen. Vooral de grootte is een groot pluspunt i.c.m. een Raspberry Pi.

Pluspunten

  • De grootte van de USB-stick
  • De prijs
  • USB 3.0

Minpunten

  • Misschien niet de snelste USB-stick, maar geen probleem i.c.m. RPi

Eindoordeel

Score: 4
jbtjee 25 januari 2018 Product gekocht

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 16GB Zwart

Heb 2x 16GB gekocht. Bij kleine bestanden zakt schijfsnelheid in naar 5-10 MB/s. Voor grote bestanden zie hieronder. Uitstekend product voor de prijs, gekocht voor $8,-. De USB word geleverd met een vault programma van Sandisk.

Pluspunten

  • Leessnelheid (new) 114MB/s
  • Schrijfsnelheid (new) 30-35MB/s
  • Compact
  • Opening voor keyring
  • Goedkoop

Minpunten

  • Lage schrijfsnelheid kleine bestanden

Eindoordeel

Score: 4
wendelin 6 september 2017 Product gekocht

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 32GB Zwart

Mijn vorige USB stick Sandisk 8GB voor de autoradio heeft de geest gegeven en deze is even compact. Voor dit doel of om in een laptop te laten zitten voldoen ze prima. Voor de desktop heb ik liever een snelle Lexar

Pluspunten

  • Snel lezen
  • Lekker klein

Minpunten

  • Traag schrijven
  • Wordt soms warm

Eindoordeel

Score: 3
Iruk1981 24 juli 2017 Product gekocht

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 16GB Zwart

Werkt prima. Door het formaat kan je het makkelijk in je pc laten zitten zonder dat je het er af kan stoten. Ik gebruik ze voor freenas als os station in mirror (dus 2 van deze jongens)

Pluspunten

  • Klein en makkelijk weg te werken
  • Werkt uitstekend en snel

Minpunten

  • Verpakking had kleiner gekunt

Eindoordeel

Score: 5
jeantje 13 juli 2017 Product gekocht

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 16GB Zwart

Het is een mooi stickje. Helaas wordt hij warm en verliest hij zijn connectie waardoor het schrijven faalt. Ik ga hem terugbrengen. Kan er zo niets mee.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Meegeleverde encryptie software

Minpunten

  • Connectie valt weg bij veel data schrijven
  • Dopje niet vast te maken

Eindoordeel

Score: 2
dusti 20 juni 2017 Product gekocht

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart

ik kocht deze vooral omdat ik deze continu beschikbaar wil hebben in een laptop Bij aansluiten op usb3 kan je enkel kleine hoeveelheden data wegschrijven Ik wou 17,8Gb wegschrijven maar na een 3Gb werd het apparaat uitgeworpen door oververhitting - dat geeft weinig vertrouwen in het apparaat

Pluspunten

  • Klein

Minpunten

  • Disconnect door overhitting
  • werkt enkel stabiel op usb2
  • traag

Eindoordeel

Score: 1
wendelin 9 februari 2017

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart

Goede USB 3.0 stick, heb er ondertussen drie van amazon.de voor systeembackups computers, backup GOG games. Het formaat is handig om gewoon in de computer te laten zitten en niet per ongeluk kapot te stoten. Dopjes raken kwijt. Qua snelheid is het de beste prijs/kwaliteit, sneller is meteen fors duurder.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit/snelheid
  • Formaat

Minpunten

  • Plastic dopje

Eindoordeel

Score: 4
S_Chief 7 december 2016 Product gekocht

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart

Vanwege het formaat deze USB-stick (128GB) aangeschaft. Helaas wordt het product zo heet dat het stopt met werken totdat 'ie weer is afgekoeld. Je kan je vingers er letterlijk aan verbranden. Forum van SanDisk staat vol met klachten. Gelukkig om kunnen ruilen voor een andere (grotere) USB-stick.

Pluspunten

  • Formaat

Minpunten

  • Onbruikbaar vanwege hitte

Eindoordeel

Score: 1
Vincm 22 oktober 2016

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 64GB Zwart

Ik ben normaal niet zo van de reviews, maar deze USB-stick verdient er een. Nadat ik hem een paar weken kwijt was, viel hij uit een versgewassen overhemd. Ik was bang dat ik mijn data kwijt was, maar hij bleek nog prima te werken!

Pluspunten

  • Klein
  • Snel
  • Wasmachinebestendig

Minpunten

  • Zo klein dat je 'm makkelijk kwijtraakt

Eindoordeel

Score: 5
OB1 7 augustus 2016 Product gekocht

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 64GB Zwart

Ik gebruik deze 'stick' als uitbereiding van de opslag van mijn Macbook Air 11'. Ik heb nu 2x zoveel opslag en het werkt snel genoeg om er games op te draaien.

Pluspunten

  • Compact
  • Snel genoeg om bijv. OS X te booten
  • Prijs!

Minpunten

  • Steekt iets uit (iets minder dan 1cm)
  • Wordt warm
  • Schrijft kleine files traag

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 5
Donderwolk 22 juni 2016

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 64GB Zwart

Mooie compacte usb stick. Alleen de warmte die dit ding produceert is echt absurd als je het mij vraagt.

Pluspunten

  • Compact

Minpunten

  • Abnormaal warm

Eindoordeel

Score: 2
DeDooieVent 4 juni 2016

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart

128 GB usb stick voor 35 euro... dat ik dat nog mag meemaken.... man man... tja verder... hij is klein... heel klein

Pluspunten

  • 128GB
  • lage prijs
  • klein

Minpunten

  • ben het dopje nu al kwijt

Eindoordeel

Score: 5
BUR 2 juni 2016

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart

Fijn kleine stick ideaal voor achterin de TV voor opname en timelaps. Echter toch voor deze toepassing wat aan de kleine kant. Als je hem in de laptop steekt kan je hem laten zitten bij vervoer van je laptop.

Pluspunten

  • Super compact!
  • Geen uitstekende delen bij gebruik

Minpunten

  • Voor TV opname te klein

Eindoordeel

Score: 4
koenklijberg 22 maart 2016

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart

geweldig stickie, heel handig om te hebben.

Pluspunten

  • grote opslag
  • relatief lage prijs
  • klein voormaat
  • 3.0 usb

Minpunten

  • snelheid niet geweldig (was ook niet mijn verwachting)
  • snel kwijt raken door klein voormaat
  • dopje is niet geweldig
  • wordt erg heet bij overzetten grote bestanden

Eindoordeel

Score: 5
Ibrahim_LoL98 27 februari 2016 Product gekocht

Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart

Fijne USB met grote opslag capaciteit voor een scherp prijs.

Pluspunten

  • snelheid
  • Compact. kan gewoon in mijn laptop houden

Minpunten

  • Wordt snel warm
  • Lage snelheid met kleine bestanden

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sandisk Ultra Fit USB 3.0 128GB Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True