Veel bang voor buck. Ik heb de tv gekocht voor de slaapkamer en hem opgehangen met een los gekochte draaibare muurbeugel. Ik ben net name verrast over de degelijke geluidskwaliteit. De beeldkwaliteit is wat mij betreft ook goed, zeker voor die prijs. Grootste minpunt is het uitstekende rode LED-lampje rechtsonder.
Gekocht als slaapkamer TV. Beeld en geluid helemaal prima voor een TV onder de 200 euro. Menu van de TV is duidelijk, ik mis echter een optie om de rode led uit te schakelen als de TV in standby staat. Tuner niet getest, gebruik alleen mijn Chromecast erop.
Uitstekende LED-TV voor in de slaapkamer.
De afbeelding die overal bij deze TV wordt getoond klopt niet. De rand (bezel) van de TV is in werkelijkheid veel strakker en slanker.
Voor de gewone huis tuin en keuken gebruiker is dit een prima TV en monitor in een!
In gebruik voor kantoorwerk, eenvoudige spellen en natuurlijk tv. Als TV is het een prima scherm. Als monitor is het scherm erg groot. Door geringe pixeldichtheid zijn pixels te onderscheiden op normale werkafstand.