Gemiddelde gebruikersscore
Een goed product dat moeite heeft met een plaatst vinden in de markt door het bestaan van de Dell P2416D. Als €90 voor jou silm bezels waard is dan is dit een product voor jou.
Het beeldscherm nu enkele maanden in mijn bezit. Al met al zeer tevreden!!
Geeft mooi de kleuren weer zoals ik verwacht van een beeldscherm.
Het enige nadeel vind ik de aan/uit knop. Het is een touch (statisch) knopje wat niet altijd evengoed werkt.
Een korte toevoeging aan de goede reviews hier. Vergeleken met mijn Samsung S24D590 PLS Full-HD scherm is de Dell echt veel beter, op ieder vlak. Wat ik wil benadrukken voor eventuele kopers is dat lang niet iedereen (wij thuis allen niet) eventuele ghosting zien (3 gamers).
Heb er 2 staan, werkt vrij goed. Het scherm is van dusdanige kwaliteit dat ik er de hele dag op kan werken zonder ogen die moe worden.
Alles is wel gezegd over dit scherm door anderen. Persoonlijk vind ik de IPS glow wel erg meevallen. Ik heb nog wel een tip voor Apple gebruikers. De touch knoppen zijn echt waardeloos op dit scherm, met https://github.com/Kalvin126/BrightnessMenulet dit programma kan je de "Brightness" aanpassen vanaf je computer!
Ik heb dit scherm enkele dagen kunnen gebruiken. En ik moet zeggen dat het geweldig is! Ik heb zelf geen 1 minpunt kunnen ontdekken. Dus echt een topper!
Ik heb twee keer een Dell Ultrasharp U2515H staan en aangesloten via "Daisy chaining" en werkte gelijk perfect! Helaas is bij één scherm de wit weergave niet wit maar beige en bij twee schermen erg hinderlijk (persoonsgebonden).
Overgestapt van 1440x900 naar 2560x1440 en het is een wereld van verschil. Mooie scherm met een mooi minimalistisch design. Geen dode pixels gehad.
Helaas slechte ervaring met dit scherm. het eerste scherm had last van een "bright" pixel dus deze heb ik omgeruild voor een nieuw scherm. Helaas had het tweede scherm ook last van een "bright" pixel. Het tweede scherm had ook last van meerdere dode pixels. Heb het maar opgegeven.
De randen van het scherm zijn minder dun dan je in eerste instantie denkt en er is wat sprake van IPS-glow, maar verder is het een erg prettig en helder scherm met mooie kleurweergave.
Prachtige monitor voor een goede prijs.
De IPS glow.. zwartwaarden zijn dramatisch, zelfs als je er recht voor zit.
Dat plaatje van de monitor bijvoorbeeld, rechts naast de brug is grijs i.p.v. zwart.
Misschien had ik gewoon een slecht model te pakken, maar uiteindelijk toch maar weer gekozen voor een TN panel
Erg goed scherm, mooie kleuren! Voor mij is 117 DPI precies goed zonder scaling. Door de minimalistische OSD 'knoppen' is het scherm lastig aan en uit te zetten. Het is een hele verbetering ten opzichte van mijn vorige 26" 1920x1200 IPS scherm, daar zag ik de pixels zitten.
Fantastisch beeldscherm met ongeëvenaard beeldkwaliteit. Topklasse beelscherm voor een redelijke prijs.
Ik had niet verwacht dat 1440p tov 1080p zo'n verschil zou zijn. Andere beeldschermen vallen ontzettend tegen na dit beeldscherm.
Het beeld is heel rustig omdat er geen PWM in het beeld gebruikt wordt, maar echte dimming.
Zeer goed product in zijn prijsklasse, beeld is erg scherp, en kleuren worden nauwkeurig weergeven.
Gekocht als upgrade voor een 27 inch Ultrasharp van enkele generaties terug. Het hogere contrast en de hogere pixeldichtheid vallen direct in positieve zin op. Ook het energieverbruik is drastisch verbeterd. De bediening is een duidelijk minpunt en de IPS-glow is nog op eenzelfde niveau als 5 jaar geleden.
Zeer goede monitor voor een lage prijs. Andere monitoren met dezelfde specs kosten 100 euro meer. QHD is geweldig, wil niet meer terug!
Vervangt een 27" iMac met 1440p IPS scherm. De overstap van 27" naar 25" blijkt geen probleem. Beeld is scherp, helder, mooie kleuren en geen backlight bleeding. Fabriekskalibratie laat echter steken vallen: te matte kleuren en te hoog gamma bij de donkere tinten. Verder nog enkele spijtige minpuntjes...
Top monitoren voor videobewerking en fotografie. Beeld is perfect kalibratie is vanuit de fabriek goed gelukt hoge resolutie voor een goeie prijs. De voet is sterk en gaat soepel naar boven en naar beneden. Design is ook geweldig heb er 2 staan en met de dunne randjes is dat ideaal.
Touch aan/uit knop werkt niet ideaal.
Het paneel zelf is goed. Het scherm kwam goed gekalibreerd uit de doos. De extra 'real estate' van 1440p maakt het werken met meerdere vensters naast elkaar een genot.
Deze monitor heeft een goede kleurweergave en een resolutie van 2560x1440. De aansluitingen aan de achterzijde zijn lastig te bereiken, maar netjes weggewerkt met een afdekplaatje. Tevens is het scherm eenvoudig te draaien en in hoogte te verstellen. Had alleen liever fysieke knoppen gehad aan de voorzijde ipv touch.
Dit is een uitstekende 1440p monitor voor een goede prijs. De kleurkwaliteit is erg goed. Door het IPS-paneel zijn de kijkhoeken geweldig.
De randen zijn erg dun (fysieke rand is 1mm, de 'echte' rand is 7mm. De onderrand is 2cm).
Overclockbaar tot 74hz (niet aan te raden wegens verminderde kleurkwaliteit).
Zeer tevreden, ondanks IPS glow en irritante touch-buttons
Prima monitor voor goede prijs. De resolutie is voor deze grootte erg fijn, kleuren zijn erg goed. Enige minpunt tot nu toe is een bootprobleem icm. met een van mijn computers.
Mooie resolutie voor een scherpe prijs
Waanzinnige scherpte en een mooi design.
Prachtige 1440p @ 25" monitor. In het begin kan tekst klein lijken, maar je raakt er snel aan gewend. Het beeld is, zoals verwacht van een Ultrasharp-monitor, prachtig. Het scherm is voorzien van een handige USB 3.0 hub en beschikt over voldoende inputs. Kijkhoeken zijn dik in orde. Aanrader! :)
Na http://tweakers.net/pricewatch/429862/philips-272s4lpjcb-zilver-zwart.html retour gestuurd te hebben deze gekozen. Twee inches minder, maar in alles zoveel beter.
Heel mooi beeld. Uitgebreide hub en aansluitmogelijkheden. Een hele smalle rand wat gewoon erg mooi om naar te kijken is.
Als vervanger voor mijn oude Samsung Syncmaster 2493HM, die ging maar niet kapot.
Ik was toch echt toe aan een andere monitor, even op tweakers gekeken en ik kwam uit op deze monitor; Ik vind hem geweldig!
De kleuren en de resolutie wat een verademing vergeleken met mijn oude monitor!
Bouwkwaliteit is fantastisch, beeld is perfect.
Knoppen voor OSD en aan-uit knop zijn slecht zichtbaar en werken niet perfect.
Kom van een samsung 24 inch 1920*1200 TN-scherm af. Dit is echt een hele stap vooruit. Mooie kleuren, scherper beeld. Kortom erg blij met deze aankoop!
matige monitor door slechte uniformiteit
Deze monitor is echt niet te verslaan op dit prijspunt, prachtige beeldweergave. Deze monitor kwam zonder backlight bleed en dode pixels, hoor echter wel bij anderen dat dit het geval is. Deze monitor maakt icm de dollarkoers Koreaanse 2560p monitoren achterhaald!
Deze monitor aangeschaft naar aanleiding van reviews hier op Tweakers.net
Geen spijt van. Ik gebruik hem voor Office toepassingen en games.
In games is het scherm briljant: helder, geen ghosting en prima performance in het algemeen.
Voor Office/internet kan het fijn zijn om de helderheid te verlagen. (standaard vrij fel)
Uitstekende monitor met resolutie van 2560x1440 pixels. Het is een waar genot om met deze monitor te werken vanwege juist die hoge resolutie. Er zijn twee HDMI poorten, miniDP en DP poort, alsmede een USB3.0 hub aanwezig. Enig nadeel is wel dat je videokaart de resolutie moet ondersteunen. .
Door de dunne bezels is de U2515H kleiner dan m'n andere monitoren, maar met hogere resolutie en mooiere kleuren. Niks om over te klagen.
Ik heb twee van deze schermen staan, één exemplaar heeft wat lichte bleeding en IPS glow, de andere is bijna perfect met alleen een lichte IPS glow. 1440K op 25 inch is vrij uniek maar geeft een scherp beeld. Sommige apps(firefox) zal je moeten tweaken omdat het niet goed scaled.
Een 1440p monitor voor deze prijs? Daar kan je niet over zeuren...
Fijn formaat, flexibele voet en erg rustig beeld met naar mijn idee goede kleuren
Al tijden wilde ik het Apple Thunderboltdisplay. Helaas te duur en al jaren oud. Wel wil ik bij mijn Macbook Pro een WQHDscherm. De voet is op zijn apple's vorm gegeven en het scherm is van uitstekende kwaliteit. Het past perfect bij elkaar voor 1/3e van de prijs.
Was opzoek naar een upgrade voor mijn 2209WA (ips 1680x1050) maar vond FullHD een te kleine stap.
Prima monitor met betere kleuren, vergeleken bij mijn vorige, en een veel hogere pixeldichtheid. Heb nu veel ruimte op de desktop en het is perfect leesbaar zonder scaling.