Gemiddelde gebruikersscore
Goed werkende waterkoeler. zeker 10 graden koeler dan mijn vorige lucht koeler.
Pomp maakt als het stil is wel een storend geluid.
Mijn eerste AIO waterkoeler en moet zeggen een behoorlijke verbetering t.o.v. de stock koeler van een Ryzen 5 1600. Met een overclock op 3,9 Ghz met max 44 graden op de 'quiet' mode. In performance mode wel erg luid overigens.
Het is een imposant blok koel geweld waar alles net wat beefier is dan de gemiddelde koeling. Ik had hierdoor wel wat problemen om deze titanic in mijn kast te monteren. Een schroefdraad heeft het niet overleeft. Ontwijk alles Corsair Link.
Zeer makkelijke installatie, zelfs voor een pc bouw leek als ik, perfecte koeling op de 1700x bij lang renderen, kom niet boven de 50 graden met 8 cores op 100% een half uur lang.
Prima koeler, koelt bijzonder goed, wel oppassen bij het installeren dat de schroeven snel doordraaien, hiermee oppassen wanneer je verwacht de koeler vaker ''over te plaatsen'' of uit je kast te halen om welke redenen dan ook. de buizen zijn stevig en gesleeved maar lastig te buigen, goede bouwkwaliteit.
Makkelijk te installeren. Corsair link software is makkelijk in gebruik. Koelt goed maar niet uitstekend i7 4790k op stock snelheid was op idle tussen 25 en 30 graden en met 4.5ghz overclock 30-35 graden in idle. Op full load met 500 mhz overclock kwam ik tot 62 graden.