Prachtige monitor die u voor een prikje kan op pakken!
Ik zelf ben erg blij geweest dat ik toch de extra centen voor mijn pc build in mijn monitor heb gedrukt! 21:9 is perfect en geweldig! Resolutie is ook prima en de monitor heeft verschillende handige standen.
Perfect van 23inch 16:9 naar 29inch 21:9 hoogte is hetzelfde maar hij is breeder . IPS is super ! de kleuren zijn heel mooi. bezzel heel slim gedaan. bij mijn scherm zit bij het logo onder het plastic los hij valt er niet af maar ik zie helaas ijzer eronder.
Ik had 1st de 25inch variant gekocht maar deze vond ik te smal in hoogte van het scherm. Daarintegen is de 29 inch de perfecte grote voor mij.
Keuze of een extra breed of 2 monitoren. Gekozen voor 1 extra brede monitor en tot nu toe geen spijt van gehad. Games die ik tot nu toe gespeeld heb ondersteunen de resolutie van 2560x1080 (payday2, ruse en Anno 1404) ook handig met meerdere vensters open.
Na het lezen van vele reviews bleek de tegenligger Dell vaak last te hebben van IPS glow. Mede hierdoor en door het grote prijsverschil deze monitor gekozen. De beeldkwaliteit is erg goed, bijna geen IPS glow. De glanzende plastic vormgeving is helaas erg lelijk. Al met al zeer tevreden!