Prima scherm met ingebouwde speakers.
Mooi scherm vooral de dunne randen. enige irritatie aan de aan/uit knop die soms je vinger niet registreert
Goed scherm, ook voor foto bewerking. Fijne kleurmodi. Overal goed beeld mooie kleuren en scherm is mooi fel. Het minpunt is wel dat het scherm reflectief is.. dus het beste te gebruiken in een donkere kamer of kamer zonder ramen / felle lampen.
Erg fijne schermen voor een relatief lage prijs. De waren de goedkoopste (IPS) schermen die ik kon vinden met een extreem dunne bezel. Het scherm heeft dan ook zijn voor en nadelen met deze prijs.
Na wat rond zoeken voor een nieuwe monitor 2 van deze schermen gekocht. Voor de prijs echt zeer prachtig beeld! Kleurweergave was niet 100% vanuit de doos maar na een beetje instellingen te doen zeker en vast goed gekregen! De bouwkwaliteit is zeker en vast ook niet slecht te noemen!
Prachtig beeld, maar als je er drie koopt zit er toch meer kleurverschil in dan je denkt. Na wat spelen met de beeldinstellingen alles toch redelijk gelijk kunnen krijgen. Het nadeel is dat je de "betere" monitoren omlaag moet gooien om de "slechtste" monitor te evenaren.
Ik wou graag een glosy scherm dus had ik voor deze gekozen. De kleur vergave is geweldig.