Reviews door gebruikers

Toon reviews van:
Anoniem: 761323
19 april 2016

Hema H5 Zwart

Eerst geen problemen Mijn man en dochter kochten dezelfde telefoon. laatste tijd alleen maar ellende. Van de telefoon van mijn dochter en mijn telefoon viel opeens het scherm uit. Na contact met de Hema-klantenservice keurig gerepareerd. Nu is er op beide telefoons een virus actief, dat niet te verwijderen valt.

Pluspunten

• Was een paar maanden heel fijn

Minpunten

• Wipt steeds van internet
  • Zeer vatbaar voor allerhande kwalen

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Ruud60
18 oktober 2015

Hema H5 Wit

Net op het punt aangekomen om een chinese telefoon te kopen kwam hema met deze H5 alias "zopo 1000" uit.
Ben eigenlijk wel tevreden. Doet alles wat een android moet doen. Geluid is wel minder maar je betaald er niet veel voor. Lekker groot scherm en enorm dun.

Pluspunten

• Waar voor geld
  • Compleet
  • Groot en plat

Minpunten

• Geluid

Anoniem: 673515
16 mei 2015

Hema H5 Zwart

Als hij functioneerd is het een prima telefoon. Ik heb de telefoon echter al voor de tweede keer opgestuurd. 2x hetzelfde probleem. Midden in een gesprek viel de verbinding weg en vroeg de telefoon om een code. Niemand die de code weet. Ook de Hema niet.

Pluspunten

• Prijs/kwaliteit

Minpunten

• Onstabiel

2 van 5 sterren (Slecht)
Anoniem: 649164
4 februari 2015

Hema H5 Zwart

Prima telefoon voor deze prijs. Doet alles wat hij moet doen en wat je voor deze prijs verwachten mag. Een nadeel: blue tooth werkt niet met Toyota Touch and Go + (wel met Renault!). Werd door Hema echter prima opgelost: mocht telefoon retourneren (waar Toyota niet thuis gaf :-))

Pluspunten

• Mooi formaat
  • Mooi scherm
  • behoorlijke accuduur
  • Uitstekende service van Hema Mobiel

Minpunten

• geen koppeling met Toyota Touch and Go + versie 2.9.4l

Anoniem: 652113
23 januari 2015

Hema H5 Zwart

Prima telefoon. Dagelijks intensief in gebruik maar accu houdt het altijd tot 's avonds vol. Review hier op Tweakers over dit toestel vind ik zelf veel te negatief en totaal niet overeenkomend met mijn gebruikerservaringen.

Pluspunten

• Prettig in de hand te houden. Stevige behuizing.
  • Telefoon reageert lekker snel.
  • Beeldscherm is goed helder, kleuren ook goed.

Minpunten

• Na twee maanden op de markt, nog steeds geen fatsoenlijk hoesje voor te koop.

Heb jij ook een Hema H5 Wit?