Super goede case voor een mid range build, voor mensen die een strakke case willen met genoeg ruimte (en een window) en niet teveel geld willen uitgeven.
Pluspunten
Mooi, strak design
Genoeg ruimte voor cable management
Super makkelijk om componenten in te bouwen door de ruimte.
2 Ingebouwde SSD Mounts
Keuze uit zwart, wit, zwart met blauw, of zwart met rood.
De kast is stevig en is mooi geprijst. Mijn handen pastte er nauwelijks bij.
Verwacht niet een geluidloze computer.
De voorkant van de kast kan niet open btw, je hebt hierbij dus geen cd ingang.
Zeer mooie strakke kast voor een vrij lage prijs. In de kast bouwen ging ook vlot.
De front i/o 3.5mm jacks zijn nogal nauw. De HDD led was niet goed vastgelijmd en de headphone & mic uitgang is zo stug dat ik hem liever niet gebruik.
Pluspunten
Stevig in elkaar
Cable managen is makkelijk
Goede airflow & vrij stille fans
Ziet er strak uit
Vrij goedkoop voor wat je krijgt
Dust filters
Minpunten
Zwarte metaal krast snel
Front i/o 3.5mm is te nauw
HDD mounting systeem
1 Fan loopt van tijd tot tijd aan, flinke tik op kast lost het tijdelijk op...
Erg goede bouwkwaliteit. Het rood maakt het er ook nog mooi uitzien! Ook de kabelmanagement is goed over nagedacht net als het plaatsen van de voeding op een andere etage dan de motherboard.
Voor deze prijs zijn er geen mooiere of makkelijkere cases te koop. Het feit dat er geen optical bays zijn is zowel het grootste voordeel als het grootste nadeel vergeleken met andere kasten. Geen bays zorgt voor betere air flow en minder plastic, makkelijk kabelmanagement en super mooi design.
Pluspunten
uiterlijk
prijs
kabel management
air flow is idioot goed
Minpunten
HDD instaleren is lastig omdat het ontworpen is voor SSD's
geen optical bays
de ventilatoren zijn prima maar voor top performance moet je andere kopen.
Dit is een zeer mooie en goede prijs. Er zijn maar een paar kleine puntjes die ik graag anders zou willen zien. Zoals dat hij iets breder is voor nog makkelijkere kabelmanegement en een grotere cpu koeler en een mogelijkheid om te minsten 1 hdd met anti vibratie te bevestigen.
Pluspunten
Super mooie strakke kast!
Kap over de voeding en hdd
Goede in richting van de kast hij lijkt groter dan hij is
Bij mij in ieder geval een plus geen reset knop die je perongeluk in kan drukken
Minpunten
Geen anti vibratie voor 3,5 hdd
Kabelmanagement ruimte mag iets groter
Window is slechte kwaliteit
Had misschien iets iets breder gekund voor hogere cpu luchtkoelers
Goede kast, je kan mooi alles wegwerken, en met het aparte voeding compartiment ziet het er ook nog eens erg fraai uit. Jammer dat er toch enige kostenbespraingen zijn gedaan om de kast goedkoop te maken. Ik had liever een duurdere versie gezien zonder onderstaande minpunten.
Deze kast gekocht op basis van reviews op verschillende fora en ik ben zeker niet teleurgesteld. Prachtig systeem die voldoende ruimte biedt om alles in te bouwen.
Kwam aan in een mooie stijlvolle verpakking. De grootste pluspunten zijn het raam en de constructie die aan de rechterkant naar boven loopt, die is perfect om je kabels te verstoppen. Het is bij deze case een peulenschil om zelfs de achterkant extreem netjes te maken.
Pluspunten
Excellent materiaal voor de prijs.
Erg makkelijk om in te bouwen.
Extreem goede cable-management.
Prachtig raam, compact, stijlvolle buitenkant.
Minpunten
Je moet een beetje moeite doen om bij de voeding te komen, ik raad je aan om eerst je kabels in de voeding te doen voordat je aan cable-management begint.
Harddrive kan maar vanaf 1 kant vastgeschroefd worden. Het staat stevig maar een paar plekjes aan andere kant was fijn geweest.
2 fans meegeleverd in vergelijking met de 4 fans bij de H440, maar wat wil je voor de prijs.
Raam raakte snel bekrast toen ik er slechts toiletpapier langs haalde.