Voor wat je betaald is dit een perfecte laptop/tablet. De prestaties voor internetten, video's kijken en lichte games zijn uitstekend, dit komt mede door de snellere opslag t.o.v. een normale harde schijf.
De accu gaat 10-12 uur mee, en dat is heel erg netjes.
het is een goede laptop voor zijn prijs en is zeer geschikt voor opleidingen of voor werknemers die veel reizen. ik heb hem zelf nu ongeveer een half jaar en ik heb nog geen problemen gehad. hij word niet warm en je kunt hem prima gebruiken als tablet.
Pluspunten
praktisch
zeer goed touchscherm
heeft een lange accu duur
erg licht
Minpunten
het toetsenbork werkt soms niet
het werkt op windows 8 i.p.v. windows 10
Anoniem: 721259
27 december 2015
Asus Transformer Book T100TAM-DK003B
Als eis had ik dat ik veel kranten lees en televisie kijk op mijn tablet. Helaas na twee dagen kreeg ik na langdurig gebruik een metalen klik te horen en werden de beelden in slow motion weergegeven. Na een reset helemaal geen beeld meer. Schokkende beelden bij tv kijken.
Pluspunten
compact en degelijk
snel
scherp beeld
Minpunten
intel 3775 met 2GB lijkt onvoldoende voor vloeiende beelden
De laptop is stevig gebouwd, matriaal vervormd niet onder druk en het ontwerp is erg mooi.
Het scharnier van de laptop zit bij mij onder een soort olie die er moeilijk vanaf wil en door het centrale scharnier sluit het deksel ook niet altijd netjes recht.
Degelijk, fijn ding dat met zijn "basic" processor toch alles kan wat ik verwacht op een goede en soepele manier. Dat er maar een Atom-cpu in zit merk ik weinig van, zolang ik geen nieuwste games probeer te spelen. Wel in dock/toetsenbord de 500GB HDD vervangen voor een Crucial SSD.
Pluspunten
Multi-functioneel, zowel vorm als prestaties.
Scherm is fijn
USB3 in dock/toetsenbord
Handzaamheid
Design, zeker met metallic achterkant
Minpunten
Asus kiest voor traditionele HDD naast emmc in apparaat.
Opladen tijdens gebruik kan lang duren
Office 365 voor 1 jaar in plaats van Office 2013 Home & Student.
Heb jij ook een Asus Transformer Book T100TAM-DK003B?