Tweakers
Tweakers
De AX630 blinkt uit in beeldkwaliteit, met goede zwartwaarden, een hoog contrast en een prima kleurweergave, en dat alles op uhd-resolutie. Het ontbreken van hevc-ondersteuning is voor een uhdtv op dit moment een groot probleem. Later dit jaar zal de komst van blu-ray-spelers met ultra hd, waarvan sommige modellen ongetwijfeld streaming-functionaliteit krijgen, een oplossing brengen. Het geluid van deze tv is geen pluspunt, maar gezien de goede beeldkwaliteit en de betaalbare prijs is dit zeker een aanrader. Lees verder »
Ik heb deze tv als vervanging van mijn Samsung 55 inch die 3 maal defect was binnen 2 maanden. super geholpen bij Mediamarkt en bij de BTW actie deze voor hetzelfde bedrag aangeschaft. in tegenstelling tot andere reviews werkt 4K WEL op Youtube .
Mooi beeld, vele tweak mogelijkheden. 4K is enkel via HDMI (ook usb of netflix/youtube is niet op 4k) Bij het kijken naar het scherm is het beeld mooi uniform en zwart is echt zwart, maar beeld is vervaagd onder 20° van het midden. De firmware bevat nog bugs.
Televisie gekocht via de BTW-actie van de Media Markt (€ 619). Installatie is zeer eenvoudig en ben te spreken over de (denk) stalen voet. Televisie gekozen vanwege de featureset: 4K, 1200Hz, Active 3D en de mogelijkheden om kleurweergave te optimaliseren. Nu 2 dagen in gebruik en ik zou deze aanraden.
Deze Panasonic heeft een prachtige uitstraling, mooi sierraad voor de huiskamer. Prachtige kleuren, vol van kleur en in diverse modussen in te stellen. Veel mogelijkheden, zowel op het gebied van instellingen als bij het smart-gedeelte. Jammer dat de app-market van Panasonic vrij beperkt is. Verder een hele fijne, gebruiksvriendelijke TV.