Al met al is het een hele goede, bijna geheel neutrale, koptelefoon die voor muziek fantastisch is.
Ook belangrijk is dat die heerlijk voor meerdere uren op het hoofd zit. Heerlijke kussentjes en nooit te strak.
Mijn favoriete koptelefoon tot nog toe. Open back, ongelooflijke soundstage, lekkere bass.
Beetje zwaar maar het draagcomfort is uitstekend, hoofdband/kussen is voor mij PERFECT.
Hij 'clampt' een stuk meer dan mijn AKG k702 (maar niet onprettig), de ATH-M50x clampt een STUK meer bijvoorbeeld.
Voor €150 gekocht, UITSTEKENDE deal!
Zeer goede koptelefoon. Was enorm verrast over de geluidskwaliteit t.o.v. DT 770pro. Je hebt geen goede DAC/amp nodig, omdat die maar 35 ohm gebruikt. Soundstage niet super groot, maar zeker merkbaar t.o.v. gesloten koptelefoon. Bass ook sterk aanwezig, zonder dat er teveel details verloren gaan. Aanrader!
Prima hoofdtelefoon voor de prijs. Heb met ING rentepunten gekocht voor nog geen 200 euro. Is wel een "open" type; omgeving hoort je muziek zwak.
Erg goede bouwkwaliteit in combinatie met een geweldige geluidskwaliteit. Voor deze prijs erg goed. Is neutraal getuned met een beetje extra hoog en laag, wat het erg plezierig maakt. Is niet zo clean als (veel duurdere) alternatieven, (heel klein) beetje ruis en kraak dus in de hoge en midden tonen.